• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
WEEKENDEN

Q and A

Godmorgen allesammen

På min Instastory (@carolineejacobsen) lavede jeg igår en såkaldt meningsmåling (mærkelig feature, i øvrigt) omkring, hvorvidt der var stemning for en Q&A, questions and answers, her på domænet. Hele 90% af jer stemte JA, så nu er I simpelthen forpligtede til at stille mig nogle spørgsmål, jeg vil forsøge at besvare i et særskilt indlæg.

I kan stille mig spørgsmål her i kommentarfeltet, på Instagram eller på min mail caroline171192@gmail.com.

bd6c3701-a0c9-4bcd-9d79-261ce18cb8a6

Det er mandag og dermed er en ny uge skudt igang. Jeg kan godt lide mandage, eller det kan jeg i hvertfald her i barslen. En frisk start på en ny uge. Hvad har I af planer? Herhjemme er klokken nu 7.52. Jeg er lige vågnet i vores mørklagte soveværelse med min søn, der stadig sover trygt i min armhule. Nu vil jeg blive liggende, dufte til ham og kysse hans små, tykke kinder inden han åbner sine store, brune øjne.

God mandag til jer.

18 kommentarer

 • A Nielsen

  Hej Caroline,
  Jeg har en søn på ca samme alder som din. Kunne se i dit nyeste indlæg at han fik grød til morgen, får han et måltid om dagen på nuværende tidspunkt? Hvordan har I grebet det med maden an? Og hvad gør I når I er ude at spise aftensmad og jeres søn skal puttes? Synes det er svært ift at de bliver vækket når de skal ind og ud af autostol og så puttes igen derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Caroline – jeg kom lige på endnu et spørgsmål. Du har så fin, neutral og lækker en tøjstil, men hvor shopper du? Altså hvilke mærker er du glad for at gå i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Super god idé!!
  Var det nemt for dig at få amningen til at lykkedes? Gjorde det det ondt i starten/gør det stadig ondt?
  Hvad spiser du typisk i løbet af en dag?
  Har bedsteforældre/andet familie passer Vagn oskar endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Caroline :-)
  Jeg kunne godt tænkte mig at høre dine overvejelser om samsovning ift forebyggelse af vuggedød. Er det noget du har tænkt på, eller set bort fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Først og fremmest en virkelig skøn blog du har skabt her! Jeg er fuldstændig forelsket i jeres historie og elsker kombinationen af hverdagsindlæg og indlæg om de tungere emner. Jeg kunne godt tænke mig at spørge lidt ind til de “basale” ting – hvilken uddannelse er du ved at tage, og hvad arbejder din kæreste med? Hvordan reagerede jeres familie og omgangskreds da du efter så kort tid fortalte at du var gravid? Og havde i fortalt at i ville prøve inden da? Hvordan ser jeres liv ud om 3-5 år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Skønne billeder af din smukke fyr. Jeg har selv en lille dreng på Vagn Oskars alder, og ville høre dig hvordan Vagn oskar er motorisk? Er han begyndt at krybe, sidde osv?
  Hvordan forløber en almindelig dag hos jer? Går i til babysvømning, babyrytmik, andet? Eller foretrækker i at være hjemme i rolige rammer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Caroline! Har set på din insta, at du har god smag i sneakers ;) Kunne godt tænke mig at høre, hvilke mærker/modeller, dine sneakers er? Kan huske, at du engang har haft nogle sorte/hvide på – muligvis fra Nike? Men hvad hedder modellen? :) og ja.. hvad hedder resten, du går med? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Vil gerne høre mere om Vagn Oskar søvn generelt? Og er det normalt, at børn vågner så meget om natten? Og hvad er tiger spring?
  Mvh en skruk læser, som er glad for at sove :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madseline

  Kære caro
  Hvorfor er dine øjne lukkede på billedet ?
  Og vil mega gerne høre mere om din vidunderlige kæreste han lyder bare så lækker,fantastisk og vidunderlig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Hej Caro.
  Jeg er vild med din blog og følger den trofast! 😍
  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad i har gjord jer om tanker mht børneopdragelse? Er der nogle bestemte værdier i vil tage med fra jeres egen opdragelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Og har faktisk er spørgsmål mere 😁 Vi skal selv ud og rejse med vores datter på 3,5 mdr snart. Har du evt nogle gode fif til at rejse med en baby i den alder (lufthavnen, flyturen, varmen, solen)? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sk

  Som de andre skriver er jeg også nysgerrig på billedredigering, filter osv. De er så flotte dine fotos 😁
  Og så vil jeg egentlig gerne høre lidt mere om VAgn Oskars søvn da han var omkring 3-4 mdr. Vores lille datter kæmper vi nemlig også en kamp med at få til at sove og især fra kl. 15-16 til omkring kl. 20. Der kan vi stort set ikke få hende til at sove. Så jeg ville blot høre hvordan det så ud for jer da han var i den alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Rigtig god idé, Caro :D
  Jeg vil egentlig gerne spørge dit om hvordan I filmer Vagnus, og i så fald hvordan I gemmer videoerne udover bare på telefonen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Caroline, jeg vil starte med at sige tak for en super inspirerende og nede-på-jorden blog. Jeg har fulgt dig på IG i noget tid og er selvfølgelig hoppet med over her på bloggen. Ps. din dejlige drenge hjælper ikke på min skrukhed 👶🏼💙

  Hvilke overvejelser gjorde du dig ift. at få barn under uddannelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er selv gravid, med lidt under en månede tilbage – jeg elsker at læse mommy blogs, især nybagte, og især din.
  Jeg skyder fra hoften;
  Jeres lille nus er altid så fint klædt på, så noget med links til hvor det kan købes, evt forbrug af penge på tøj til ham.
  Hvad med tanker omkring vuggestue/dagpleje?
  Jeres bolig situation – problematikker i at have baby i en lejlighed – at bo i byen eller flytte på landet? Hvad vægter i der?
  Også vil vi altid gerne høre mere om kæresten.
  Hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Enig med Emilie! Super blot blog og insta :) det ville være så fedt, hvis du uddybede lidt ift. hvordan du redigerer dine billeder – herunder hvilket filter, du bruger og hvordan du indstiller konstraster, lys og andre funktioner :) god mandag til dig Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sikke en fin insta og nu blog. Hvordan redigerer du dine billeder? De er så æstetiske at se på, og det ligner lidt samme filter, eller i hvert fald samme funktioner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDEN