PERFEKT LØRDAG OG PERFEKTE STEDER

NAVNELISTEN HVIS JEG VAR GRAVID

Lige så længe jeg kan huske, har jeg haft en liste på min telefon over mine favoritnavne til (kommende) babyer. Løbende bliver der flittigt tilføjet nye navne som andre streges ud igen.

Jeg synes, det er hyggeligt og inspirerende, at få et indblik i andre menneskers navnefavoritter og navnelister, så i dette indlæg vil jeg dele vores, som den ser ud i skrivende stund. Hvis vi skulle få en lillebror- eller søster på nuværende tidspunkt. Det skal vi dog ikke, hvilket jeg har skrevet lidt tanker omkring HER.

5f86e06a-0229-4bec-81b1-126ce10aa55f

Del meget gerne jeres i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden.

PIGENAVNE

____________________________

Lucca

(Dette navn har vi været sikre på helt fra starten, hvis vi skulle få en datter en dag, men jeg er ikke længere helt så overbevist, eftersom at der er kommet andre fine navnekonkurrenter i betragtning)

Carolina

(Hvis ikke jeg selv hed Caroline, ville jeg døbe min datter Carolina. Det er så yndigt et navn, synes jeg. Hvad siger I, kan man godt opkalde sin datter for hvad der i bund og grund er ens eget navn, undtaget sidste bogstav?)

Alva
Aya
Nola
Emili
Sally
Palima
Veneda
Viola
Carla

DRENGENAVNE

____________________________

Carl(ton)
Vincent
Mattheus
Milton
Conrad
Elliot

Har du også en navneliste i notater på din telefonen? Hvilke er dine favoritter?

Jeg ønsker dig den fineste mandag, en frisk start på en ny uge. Den sidste i dettes års november.

Læs også: Vores navneliste da vi ventede Vagn Oskar HER og skriblerier omkring vores lørdag HER

8 kommentarer

 • Mie

  Her er mine bud på navne, som jeg virkelig godt kan lide :-)..

  DRENGENAVNE:

  Elias
  Paul
  Lauritz
  Servarin
  Maximilian
  Werner
  Elliot
  Valdemar
  Vincent
  Axsel (Aksel)
  Antonius
  Julius
  Valentin
  Apollon
  Lauz
  Meljus
  Eleros
  Salias
  Hope
  Paulous

  PIGENAVNE:

  Paula
  Augusta
  Aura
  Rosalinda
  Alvida
  Norma
  Novel
  Naomi
  Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh de kære navnelister. Min kæreste og jeg har heller ingen børn (men prøver ;-)) og listen på telefonen startede jeg også for en tre års tid siden, og altså længe før projekt baby. Jeg elsker også at se og høre andres lister!!

  Den ser lige nu sådan her ud:
  Pige:
  Lykke (jeg ELSKER det, og det gør min kæreste heldigvis også!!)
  Nynne, Mynthe, Merle, Majse, Nethe, Iben, Rose, Lærke, Mie, Rie, Erika, Thea, Liva, Selma, Sigrid.
  Drenge:
  Aksel, Felix, Lauge, Leander, Louie, Laurits, Janus, Lau, Maurits, Magne, Hjalte, Hektor, Mikas, Storm, Kalle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min kæreste og jeg har ikke børn endnu, men vi har snakkede meget om navne. Vi bliver selvfølglig glade for både drenge og piger, men det er klart pigenavne vi har flest af! Vi har dog lige nu en top liste til 2 drenge eller 2 piger.
  Hvis det bliver piger: Lærke og Lilly. Lærke har jeg altid vidst at min pige skulle hedde og min kæreste er vild med Lilly. Synes det er så smukt når min kæreste snakker om at han gerne vil ha døtre, når mange drenge snakker om hun at ville ha drenge. Måske det er fordi jeg er kærester med en mand i stedet for en dreng?😉 Jeg er 25?og min kæreste er 32, så nogenlunde ligesom dig og Mads.
  Til drenge har vi Elliot og Elias. Den liste kan godt ændre sig da vi er total på bar bund og navne mæssig virkelig “satser” på 2 piger.
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Pedersen

  Vi har også (nok mest mig haft navnelister 😅 vi har Villum nu, var han blevet en pige havde han heddet Vilma :-)

  Vilma er dog slettet fra listen til næste gang da jeg ikke synes man kan have “Villum og Vilma”.

  Pigenavne; Vilde (udtales Vilte), Flora, Nora, Mynte, Frida.
  Drengenavne:Osvald, Oskar, Ludvig, August, Pelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Har også en note på telefonen, jeg løbende opdaterer, tilføjer og sletter. Mine favoritter lige nu er: Phillippa, Cornelia, Ellie, Augusta, Carla, Wilma, Ellen, Cornelius, Elliott, Conrad og Carl – der danner sig lidt en mønster🙈 Ps elsker din blog, din åbenhed, dine holdninger, din tilgang til livet som mor og i almindelighed, også selvfølgelig din søde søn! Trofast følger✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dreng:
  Alexander
  Felix
  Julius
  Otto
  Villads
  Sejr

  Pige:
  Freya
  Isabella
  Josefine
  Anna Sofie
  Laura
  Mathilde
  Ellen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  SALLY!!!!! (jeg SKAL vinde den hvis vi får en pige igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jep, listen er dog ikke særlig lang. Med en mand der rejser verden rundt, kender han aaaaltid en der hedder et eller andet, så vores barn ikke ville kunne hedde det 😂
  Dreng:
  Marius
  Elliot

  Pige:
  Nora
  Freja
  Olivia
  Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKT LØRDAG OG PERFEKTE STEDER