MIN BEAUTY RUTINE: ANSIGTSPLEJE M.M.

EN DAG I BARSELSBOBLEN #1

Godmorgen, venner.

Jeg fornemmer, at hverdagsindlæggene er efterspurgte herinde. I ved, de indlæg, der blot illustrerer hverdagens trummerum i vores lille familie. Indlæg, der hverken indeholder tunge refleksioner eller nogen dybere agenda, end at give jer læsere et ufiltreret indblik i, hvordan vores liv udspiller sig.

I må meget gerne byde ind i kommentarfeltet, hvis I er enige i ovenstående eller hvis I modsat rent faktisk finder det mere uinteressant end hyggeligt. Al slags feedback er så velkommen herinde.

“En dag i barselsboblen” er således bloggens nyopståede føljeton, der fremover vil bestå af vaskeægte hverdagsskriblerier og tankestrøm ud fra et personligt dagbogsperspektiv.

Nok om det.

Vores tirsdag startede lettere hektisk ud. Vagn Oskar vågnede først kvart over otte, hvilket burde være et sandt luksusscenarie, men da han rent pragmatisk fungerer som vækkeur for undertegnede og vi netop denne tirsdag havde en morgenmadsaftale én time efter – herhjemme – var det temmelig elendig timing. Jeg fik lynhurtigt skiftet den yngste, luftet soveværelset igennem, redt dobbeltsengen og smækket grovboller i ovnen. Da det ringede på døren, havde jeg endnu ikke skiftet hverken min stribede bomuldspyjamas eller bløde uldstrømper ud, men til mit held, lå sættet fra gårsdagen endnu fremme på den klassiske beklædningsstol, hvor massive mængder fra garderoben (alt for) hurtigt hobes op. Min dresscode var således fikset på knapt tyve sekunder. Glimrende taktik, i øvrigt. Bare ta’ det første i bunken. Barselsknold i nakken, min signaturfrisøre. Efterhånden. Min beskrevne hudplejerutine blev nedprioriteret #barselslife. Vi havde den dejligste formiddag med en veninde jeg har mødt gennem min terminsgruppe dengang vi begge var gravide, og hendes søn, der er født blot fire dage før Vagn Oskar.

41653b0e-c85b-443e-9bbc-7aa705f0953c

20bd45cf-26da-48ba-9519-b82a3a2b0d06

Omkring klokken et kom en af mine barndomsveninder spontant forbi. Vi skiftedes til henholdsvis at bounce slyngevuggen og slubre koffein, men med en utrøstelig Vagn Oskar, der lavede flitsbuen (gange hundrede) måtte vi opgive. Om formiddagen havde jeg fucket gevaldigt op i hans formiddagslur, da vi som sagt havde besøg, og det resulterede i en overtræt og hysterisk lille fis, der både skreg og vred sig. Da hele repertoiret af ideer var afprøvet, og mislykkedes, puttede vi ham i barnevognen og satte kursen mod Gammel Kongevej, i silende regnvejr og en ekstraordinært kort lunte hos undertegnede. Gudskelov faldt min søn lynhurtigt i søvn ved den nærmeste kaffebar, hvor vi købte hver vores americano to-go og slog os ned på et vilkårligt dørtrin på Frederiksberg.

2f057f97-ae8a-4953-94fd-48192582a558

9a5d64e6-504a-41e2-bc55-85e8981eba7e

Min veninde cyklede hjemad ved femtiden, alt imens Mads gjorde sin entré på matriklen, efter at have været igennem myldretrafikken til Vesterbro, og retur igen, for et lillebitte herreklip. En ting, han ynder at gå meget op i. Vi spiste aftensmad hos Mads’ mor, spenderede et par aftentimer, en hyggestund i farmorselskab, inden den yngste lavede selvsamme hysteriscene som fra eftermiddagen og umiddelbart efter gik omkuld i barnevognen på de fire minutter vi har hjem til egen adresse.

Mads og jeg hoppede i hver vores par lyseblå, bløde bomuldsnatbukser, delte en tohundredegrams plade mælkechokolade, min favorit der altid, uden undtagelse, ligger på lager i køleskabet, en fællesdyne i sofaen og et spil backgammon. Backgammon. Brætspillet, backgammon.

Hvornår i alverden blev vi så voksne…

4 kommentarer

 • If you arе going fоr bedst ϲontents like
  me, simply pay a visit ths sitfe ɑll thhe timе as it giѵes quality cߋntents,
  tһanks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This is a topic that iѕ close tο my heart…

  Cheers!Ꮃhere are yоur contact detaqils thouցh?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Er kæmpe fan af dine hverdagsindlæg 👍🏻 Og så nyder jeg at læse dine indlæg hvor du reflekterer over livet som mor og de glæder, bekymringer og udfordringer der kan være forbundet med det. De to indlæg er favoritterne herfra 👍🏻☺️ Men alt i alt nyder jeg at læse din blog som er enormt velskrevet og med de fineste billeder 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære SK
   Tak for din kommentar! Hvor er jeg bare glad for, at du nyder at læse mine skriblerier herinde.
   Dine ord varmede meget. Sådanne kommentarer bidrager med ekstra motivation hos mig :)
   Tak, og rigtig god søndag.
   Kh. Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BEAUTY RUTINE: ANSIGTSPLEJE M.M.