8 MÅNEDER

EN DAG I BARSELSBOBLEN #2

I dag har været en vaskeægte barselsdag når de er aller bedst. Sådan én med en lang, rolig morgen i dynerne, hjemmebagte boller, babydate, café latte og kanelsnurre.

e9973d3d-2bde-4572-9143-0d403f38e357

 Som resultat af en lang aften igår, hvor Vagn Oskar først faldt i søvn til natten klokken ti, tre timer senere end sin sædvanlige sengetid, vågnede han først klokken halv ni imorges. Mads havde haft tændt for varmen i store dele af lejligheden, så jeg vågnede med hovedpine, helt hævet og baldret i hovedet. Dette sker altid, hvis jeg sover for varmt og i nat var ingen undtagelse. Hvis det stod til mig, skulle vi aldrig have varme på herhjemme. Jeg bliver så træt og tung i hovedet af varme(apparater), og foretrækker kølige temperaturer, hvor man blot kan iføre sig en ekstra strik og uldne strømper. Er jeg den eneste, der afskyr varme stuer?

Vi havde den rareste, rolige morgen i dynerne med friskkværnet kaffe på sengen, babypludren og ditto smil på repeat hos den yngste. Han er så glad, veltilpas og rolig i øjeblikket. Han stortrives, hvilket generelt mærkes på overskuddet herhjemme. Da han trygt sov sin første lur i slyngevuggen ved halv ellevetiden, bagte jeg grovboller og gjorde klar til besøg. Vi har haft den dejligste dag med to (med)mødre fra min terminsgruppe og deres lækre, jævnaldrende unger, den ene født blot ét døgn efter Vagn Oskar.

7d573acf-b7a2-4a89-a7f0-8bc45eb732d3

Ved femtiden gik Mads og jeg en tur på Frederiksberg med barnevognen i støvregn og småblæst, da vi havde sat os for, at udvælge årets juletræ, finde en klassisk julekrans til hoveddøren samt lidt nyt julepynt til indretningen. Vi fandt ingen af delene. I stedet nød vi alle julelysene i gaderne, noget der hvert eneste år bidrager til en ganske særlig (jule)stemning hos undertegnede, købte fem pølsehorn hos bageren og en cola til deling.

Vagn Oskar har i dag spist sit aller første pølsehorn. Det er vildt nok. Det er vildt, at min lille baby er blevet så stor, at han kan spise et pølsehorn. Eller, i hvertfald lidt af ét. What the fuuuck.

Nu kalder Mads. Jeg ligger i soveværelset og har netop fået vores søn til at sove. Der er hjemmelavede burgere med avokado, smeltet cheddar og trøffelmayo på menuen.

God aften.

Læs også: En dag i barselsboblen #1 HER

1 kommentar

  • Kathrine

    God ide med denne type indlæg! Vildt hyggelig læsning! Deler du ikke opskriften på de grovboller du bager? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 MÅNEDER