JULEFROKOST MED EN BABY

BABY INSPIRATION #2: WINTER EDITION

God formiddag, venner.

I dette indlæg vil jeg linke til de vinterfavoritter jeg selv går og lurer på i øjeblikket. Vagn Oskar er så småt ved at vokse ud af størrelse 68, som han stabilt har været stagneret i de sidste tre måneder, så lidt nye tilføjelser til babygarderoben skal der til.

Jeg har allerede klikket to sæt hjem fra kvalitetsbevidste Hector&Havana, et nyt mærke, der producerer de fineste styles i den blødeste, ekstravagante cashmere. Hvis ikke I allerede har stiftet bekendtskab med brandet, bør I klikke derind HER. Det er simpelthen så pænt og lækkert, og desuden fås ikke en bedre service. Et mærke, der er fløjet direkte ind på den ellers nøje udvalgte favoritliste over babymærker i Vagn Oskars garderobe.

På kollagen nedenfor har jeg samlet mine babyfavoritter, som de ser ud i skrivende stund. Nogle er føjet til Vagn Oskars juleønskeliste mens andre lige så stille finder vej til min online indkøbskurv. Det er vel ikke nogen overraskelse, at de grålige nuancer er gennemgående. Jeg duer ikke til babytøj der “larmer”, da jeg synes, at barnet drukner i det.

VINTER FAVORITTER 

5e6f56f3-3373-4a8a-aeb3-fc7de1e17b8b

1. Uldtrøje med mønster fra Roerstromsk HER
2. Uldtrøje fra Roerstromsk HER
3. Strømpebukser i uld fra Selana HER
4. Uldbukser med mønster fra Roerstromsk HER
5. Cashmere bukser fra Oscar et Valentine HER
6. Uldtrøje med knapper fra My Alpaca HER
7. Slå-om bluse fra LanaCare HER
8. Cashmere heldragt med knapper fra Oscar et Valentine HER
9. Cashmere heldragt fra Oscar et Valentine HER
10. Uldstrømper fra My Alpaca HER
11. Lala Berlin halstørklæde HER

Vi ligger syge herhjemme, eller det vil sige, jeg ligger syg, så dagen i dag står på et absolut minimum af beskæftigelse. Vi har puttet i dynerne hele morgenen og i skrivende stund sover min søn en lur i sin slyngevugge.

Ha’ en god mandag.

Læs også: Baby inspiration #1: Grey vibes HER eller fine sengesæt til babydynen HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFROKOST MED EN BABY