FREDAGS FACTS #14 OG EN OPDATERING

GLÆDELIG JUL OG ET TAK

Den 24. December 2017

….

Glædelig jul, kære læsere.

2dce3112-af3a-4cb2-9f64-9dceb6586bae

Så ramte vi juleaftensdag. Julefreden har lige så stille sænket sig i vores lille familie og vi nyder roen, den friske luft og varmen fra brændeovnen i sommerhuset. Hele min familie er samlet på gården, hvor vi tilbragte hele gårsdagen med at nulle rundt, høre julemusik, spise rugbrødsmadder og nyde hinandens selskab.

Vi ligger endnu i dynerne i vores lille træhus, bare os tre, fulde af forventning og glæde over det kommende juleaftensarrangement. Den første jul som familie. Den første jul sammen, Mads og jeg. Den første jul med det barn, vi sammen har skabt. Når vi har nydt vores morgenkaffe triller vi langsomt tilbage på gården, hvor resten af dagen skal tilbringes med hele familieflokken, julefilm på fjernsynet, den traditionelle gudstjeneste i nabokirken og et overordentligt julemåltid i aften med hele baduljen. Og risalamande. Masser af risalamande. Og rødvin.

Jeg vil benytte lejligheden herinde til at ønske jer allesammen der læser med, en rigtig glædelig jul. Må I få den mest fortryllende juleaften med dem I holder allermest af, kærlighed på kontoen og uanede mængder af kostbar kvalitetstid.

Jeg er dybt taknemmelig for, at I læser med herinde på mit lille hjørne af det store internet. Min platform, der langsomt tager mere og mere form. Tak til jer. Tak for støtten og tak fordi, I giver mig lyst og motivation til at dele ud af mit liv, vores liv, hvor alle og enhver har mulighed for at læse med. Det kan virke angstprovokerende, og det var det også i starten, men takket være jer føler jeg, at det giver mere og mere mening. Med al ydmyghed og taknemmelighed, tak.

Rigtig glædelig jul

En særlig tanke til de af jer, der finder juletiden ekstra ensom, hård eller savnfyldt at komme igennem. Et varmt kram til jer.

2 kommentarer

 • Dorte

  Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Glædelig jul til jer <3 det lyder tik at I får en fantastisk jul på landet – har netop vist billeder fra din insta story til min kæreste, med stor misundelse i stemmen :)
  Kh Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #14 OG EN OPDATERING