• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
SYGDOM OG 112

TORSDAG OG EN HJÆLPENDE HÅND

Tusinde tak for al jeres respons, opbakning og rørende ord til mig i går. Både til indlægget, men også til I der har skrevet til mig privat. Tak, for jer.


Vi har sovet længe i dag. Det er mirakuløst, hvad der er sket herhjemme på søvnfronten. I nat fik Vagn Oskar en sutteflaske med 180 milliliter klokken halv et, og så vågnede han først klokken halv otte i morges. SYV TIMER efter. Jovist, han fik sutten et par gange, pylrede en smule i søvne, men han kom videre i søvnen blot ved at ligge tæt til mig. Uden amning. Uden sutteflaske. Uden mælk.

75c3bbac-64fb-4b65-937a-46cef214b227

Han var varmere end varm da vi vågnede. 39.1 i feber. Panodil, en ren ble og et stykke rugbrød med en halv avokado, most og udsmurt, hjalp tilsyneladende en smule. Nu ligger han og sover sin første lur i min armhule. Han er stadig varm, så han har blot en kortærmet bodystocking på. Min kaffekop, der endnu er halvt fyldt, står og venter i vindueskarmen.

Klokken et kommer min far ind til os, så jeg kan få ordnet vasketøj, den vasketøjskurv med top der har skulle ordnes i dagevis, men med vaskekælder og tidsbestilling er det bare et logistisk mareridt med en skrantende baby på armen. Så, halleluja til bedsteforældre der tilbyder og kan træde til i tide og utide. Jeg beder aldrig om hjælp og tager uhyrligt sjældent imod det når min omgangskreds, veninder som familie, tilbyder det. Og det er simpelthen så dumt. Så til jer mødre, der ligesom jeg, gerne vil klare det hele selv. Det er okay at tage imod en hjælpende hånd af og til. Det er også okay selv at række ud.


I aften skulle vi have haft madklub med det nære vennepar, vi har onsdagsmadklub med hver uge, men vi har af åbentlyse årsager desværre måtte aflyse. Ligesom i går.

Vi har intet, som i intet, i vores køleskab, så måske jeg også skulle udnytte min fars tilstedeværelse til at smutte ned og få handlet ind. Vi har tre bleer tilbage, nul vådservietter og sparsomt med kaffekapsler, sådan cirka de tre mest uundværlige herligheder i vores hverdag i herhjemme, så der skal handles. I dag. Indkøbslisten er lang, men gudskelov konkret i punktform, på min telefon. Det er den altid. Ellers kapitulerer mit hoved i supermarkedet og alverdens fjollede ligegyldigheder ender i indkøbskurven. Kender I det?

Nu vil jeg nyde de sidste stærke dråber af koffeinen i min kop og ønske jer alle den fineste solskinsdag.

Glædelig torsdag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYGDOM OG 112