OPSKRIFT: MINE GROVBOLLER

INSPIRATION: DEN LYSEBLÅ SKJORTE

Kære læsere,

Som jeg har nævnt herinde før, er jeg meget begejstret for den lyseblå skjorte. Det er sådan cirka også den eneste farve, foruden de neutrale sort, grå og hvid, der gør sig gældende i min egen garderobe.

Den lyseblå skjorte er en tidløs klassiker, der findes i et hav af forskellige varianter, snit og nuancer, og kan bruges til stort set alting. Til boyfriend jeans for et casual look, sorte herrebukser for et mere sofistikeret udtryk, maxiskirts for det bohemede eller skinnyjeans for et mere stringent og skandinavisk udtryk. Desuden mener jeg, at den lyseblå skjorte virker i alle tænkelige anledninger alt efter, hvordan den styles. En uundværlig klassiker i enhver kvindes garderobe.

Jeg har i dette indlæg samlet ni fine bud på en lyseblå skjorte.

Selvom disse indlæg afviger en smule fra de gængse herinde, håber jeg, at du vil finde kollagen inspirerende.

Rigtig god mandag


NI FINE LYSEBLÅ SKJORTER

2755a8a9-22e0-427a-89a9-09e2ca0e1e13

1.
Skjorte med flæser fra Second Female HER
2.
Klassisk skjorte fra Aiayu HER
3.
Skjorte fra Filippa K HER
4.
Skjorte fra Filippa K HER
5.
Stribet skjorte fra Aiayu HER
6.
Stribet skjorte fra Lollys Laundry HER
7.
Skjorte med lommer fra Second Female HER
8.
Skjorte med høj krave fra Malene Birger HER
9.
Skjorte med kravedetalje fra Mango HER

2 kommentarer

 • Astrid

  Uh jeg er også en sucker for blå skjorter og har tonsvis i min garderobe! H&M har pt en virkelig fin en med en plisseret ryg! Har selv lige klikket den hjem! Plisseret skjorte https://m2.hm.com/m/da_dk/productpage.0639794001.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Astrid
   Gud, hvor er den altså fin den du har linket til! H&M har så vanvittigt fine skjorter (og alt muligt andet også) i øjeblikket. Desværre vil deres program ikke uploades i Polyvore, hvor jeg udarbejder mine kollager. Ellers var der helt sikkert flere forskellige der var røget på listen ;)
   Ha’ en rigtig dejlig dag,
   Kh. Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: MINE GROVBOLLER