I SKRIVENDE STUND.. #2

ET STORT SKRIDT

I takt med, at vi bød det nye år velkommen, skrev jeg dette indlæg. I indlægget beskrev jeg mine drømme og forventninger til år 2018, og et af punkterne lød, at jeg ville finde ud af, hvor jeg ville drive bloggen hen.

Dette punkt har jeg brugt meget tid på at overveje. Jeg har mærket efter og jeg har reflekteret.

Jeg er blevet glad for at skrive herinde, blevet glad for at dele ud af mine tanker, erfaringer og vores familieliv, som vi lever det, hver dag. Jeg er blevet glad for det fælles univers vi sammen har skabt, mig og jer.

Det var derfor ikke med tvivl i hjertet, da Bloggersdelight inviterede mig på en kop kaffe, en snak og en samarbejdsaftale.

En samarbejdsaftale, jeg er stolt af, at have skrevet under.

ad22921c-6f75-47f4-8d3e-98cda6a41b77

9ce453ab-4b60-46da-b574-3823661499e0


Hvilken betydning vil det få for bloggen og jer?

Først og fremmest er det vigtigt for mig at understrege, at indholdet herinde ikke vil ændre sig. Troværdigheden, autenciteten, vægter jeg højt. Min blog er personlig, og det vil den fortsætte med at være.

Forskellen ligger i, at en samarbejdsaftale vil tillade mig at bruge endnu mere tid på indholdet, mine skriv, herinde. Det vil den fordi, at jeg selv vil få en bid af den kage, jeg hver eneste måned omkostningsfrit har leveret til Bloggersdeligt.

Den største forskel vil ligge i, at indlæggene med inspiration og kollager fremover vil indeholde links, såkalte affiliate links, hvor jeg vil få en brøkdel i kommission, hvis I køber et produkt. Jeg skriver dette, da jeg som et led i at bibeholde troværdigheden herinde, ønsker fuld transperans mellem mig og jer.


Lad mig give jer et eksempel.

Jeg arbejder i øjeblikket på et indlæg omkring inspiration til hverdagsluksus i hjemmet. Et af punkterne i indlægget indeholder nogle virkelig fine duftpinde. Duftpinde, jeg selv har købt fra egen lomme, kvit og frit.

I stedet for at linke til duftpindene gennem en vilkårlig hjemmeside, har jeg mulighed for, at kigge affiliatekartoteket igennem for at se, om en af de virksomheder sælger selvsamme duftpinde. Hvis dette er tilfældet, vil jeg linke til hjemmesiden. Dette link vil være markeret med en *, men hvis ikke, vil jeg blot linke til en vilkårlig side, der ikke er forbundet med kommission. Jeg vil altså ikke linke til produkter, jeg ikke kan stå inde for. Dette vil være gennemskueligt, da I der følger med herinde godt ved, hvilken kvalitet og hvilken kompromisløs stil vi praktiserer herhjemme.

Jeg håber, at eksemplet giver mening.


Slutteligt vil jeg takke jer alle sammen for at følge med. For at klikke herind, i vores fællesskabte hjørne af internettet. Hvis ikke det var for jer, ville jeg aldrig have fået denne unikke mulighed. En mulighed jeg er ydmyg overfor, men også en mulighed der gør, at det overhovedet er muligt for mig at fortsætte med at investere den tid og de kræfter jeg ønsker i universet herinde.

Jeg vil ikke gå på kompromis og det har jeg fået muligheden for at undgå. Takket være jer og jeres engagement.

Tak, for jer.

f77d12f0-b633-4d2f-ad29-068aa645c6c1

4 kommentarer

 • Julie

  Tak for dig ! Du er nemlig lige i øjet og skøn at følge :-) er helt vild med din blog i et ellers noget trætteligt blogmiljø efterhånden- så keep up the good work 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke Caroline! Hvor er det fedt at følge den udvikling der er sket – fra din Instagram til her, og nu et samarbejde :-)
  Desuden skal du lige have ros for din måde at forklare, os som læsere, hvordan det vil foregå! Dejligt med transparens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kæmpe tillykke! Glæder os til fremtidige skriblerier :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kæmpe tillykke – du er så sej og held og lykke med skriblerierne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SKRIVENDE STUND.. #2