FREDAGS FACTS #25 OG WEEKENDPLANER

INSPIRATION: EN SNAK OM BABY- OG BØRNEVÆRELSET

Godmorgen kære jer,

I dag skal det handle om noget så hyggeligt som børneværelset til de kære små. Det skal det fordi, vi herhjemme gør os mange overvejelser i øjeblikket. Omkring børneværelset.

Som jeg har nævnt før, bor vi i en lejlighed på 105 kvadratmeter. Disse er fordelt på fire værelser, entré, et køkken og et badeværelse.

Inden vi blev forældre, havde vi indrettet et af værelserne til fælles walk in closet, og dette er så i takt med familieforøgelsen også blevet vores puslerum. Det er dette værelse, der skal udgøre Vagn Oskars børneværelse på et tidspunkt. Men, hvornår?

Hvornår har børn brug for deres eget værelse? Ikke endnu, det ved jeg. Vagn Oskar er lige der, hvor vi er, men i takt med at krudtuglen vokser sig større og ældre fylder legetøj, køretøj og alverdens remedier mere og mere. Det ville unægteligt være rart, at have det hele samlet i et rum. Så kan mit nultolerance oprydningsgen også være med.


På kollagen nedenfor har jeg både samlet nogle herligheder til babys værelse, men også fine sager, der generelt er skønne at have, når man får en lille baby. Et svøb og et blødt babytæppe, eksempelvis.

BABY- OG BØRNEVÆRELSE

c07d2fdb-b939-44d3-a572-243357b76f37

1. Byggeklodser i træ
Disse ønsker vi også blandt andet til Vagn Oskars første fødselsdag.

2. Sengehimmel fra Konges Sløjd
Jeg har sukket efter en fin sengehimmel længe. Min bedre halvdel mener dog, at det er bandlyst herhjemme. Han synes, de er afskyelige. Jeg synes, de er vidunderlige. Vi får se, hvem der vinder når vi skal indrette børneværelse.

3. Uro med skyer fra Konges Sløjd
Så fin, så fin.

4. Stabletårn i træ
Vagn Oskar knuselsker alt, der kan stables, puttes i æsker, ovenpå hinanden og så videre. Vi ejer ikke et stabletårn, men dette er på ønskelisten.

5. Gåcykel i træ fra Sebra
Endnu et ønske til étårs fødselsdagen. Jeg har længe kigget efter en pæn gåcykel til min søn og denne scooter fra Sebra er klassisk, tidløs og tilpas drenget.

5. Babytæppe fra Aiayu
Det blødeste og smukkeste babytæppe til dato. Vi fik et hjemmestrikket i barselsgave, i babymerinould, virkelig yndigt. Et tæppe, der skal følge Vagn Oskar gennem livet og gerne gå i arv til hans egne små.
Til baby nummer to, skal jeg have dette fra Aiayu.

6. Panda rangle
Rangler var det første legetøj Vagn Oskar “forstod”. Han kravler stadig hen til sine legekurve og griber fat om ranglerne. Så sidder han flittigt og ryster dem mens kroppen rokker med. Så sødt.

7. Sengesæt fra Aiayu
Vi har dette askegrå sæt til juniordynen og det er så fint, blødt og lækkert.

8. Stofbleer i fine nuancer fra Konges Sløjd
De aller bedste, blødeste stofbleer der findes.

9. Tremmeseng fra Sebra
Klassikeren. Vi har sengen i hvid. Vi bruger den ikke, da vi samsover om natten, men på et eller andet tidspunkt, kommer den vel i brug.

10. Babyhåndklæde med kaninører fra Liewood

11. Musikuro med kanin

12. Sengesæt fra Lexington
Dette lyseblå- og hvidstribede sengesæt har vi selv til babydynen. Det var et af de første sengesæt jeg købte, længe før fødslen, og vi har været [er] glade for det. Det er lækkert i kvaliteten og den yndigste babyblå, sarte nuance. Kombineret med de hvide striber. Så fint.

13. Økologisk svøb fra CamCam
Vi svøb Vagn Oskar rigtig, rigtig meget som lille. I månedsvis. Det var det eneste, der kunne få ham til at falde til ro. Svøbet var tilmed en flittig samarbejdspartner i førstehjælp til tigerspringene.

14. Snurretop i træ med kanin
Denne trækanin fra OYOY vil pynte så fint på en lille træhylde.

15. “Happy Birthday” flagranke
Denne flagranke har jeg selv købt til Vagn Oskars fødselsdag.

16. Aktivitetsstativ i træ
Vi har været rigtig glade for dette aktivitetsstativ. Det er så neutralt, og så kan man selv vælge, hvilke vedhæng man vil tilkøbe.

17. Spisesæt med panda fra Liewood

18. Legetøjsbil fra Playforever
Denne robuste, og virkelig pæne, legetøjsbil fik Vagn Oskar af Mads’ gudmor da han blev født. Den står og pynter på vores vitrineskab indtil han bliver gammel nok til at lege med den.

Har I indrettet et børneværelse? Hvis ja, hvorfor? Hvis nej, hvorfor ikke? Vores intention er, at Vagn Oskar og en fremtidig søskende skal dele værelse de første par år. Har I søskendepar, hvor I har valgt samme løsning?

Jeg håber, du fandt indlægget inspirerende.

Rigtig god lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #25 OG WEEKENDPLANER