• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
TILFØJELSER TIL 1 ÅRS ØNSKELISTEN OG FØDSELSDAGSPLANER

LONDON

God formiddag kære jer,

Som overskriften antyder, rejser vi en tur til London i næste uge. Mine forældre har bestilt en spontan femdages getaway derover, og da jeg hørte dette, var jeg ikke for ydmyg til at lure muligheden for at invitere mig selv og min søn med ombord på flyet.

Mine forældre syntes heldigvis, at dette var en alletiders idé, så på torsdag rejser vi alle fire afsted mod min absolutte yndlingsby, udover København, selvfølgelig.

Mads skal passe sit arbejde i banken, så ham må vi desværre efterlade herhjemme, men mon ikke det også er meget sundt med nogle dages adskillelse. Det tror jeg på. Jeg kender desuden ikke ret mange andre par, der er meget sammen som vi er, så jeg er sikker på, at nogle dages adskillelse og afsavn er sundt for alle parter.

aca84f61-3c54-4c64-aaca-beb1eddd5439


Vi skal bo på dette hotel, som er placeret i centrum, lige over for Kensington Gardens, den fineste oase, hvor jeg forudser gode storbybreaks med barnevognen, eller bæreselen som lifesaver, når pulsen og tempoet trænger til en pause med tilhørende togo kaffekop fra nærmeste risteri.

Hotellet er efterhånden mine forældres stamhotel når de besøger London, hvilket de flittigt gør, da byen står hele familiens hjerte nær. Min far, der er uddannet advokat, læste sin master i London og jeg selv tilbragte et halvt sabbatår på egen hånd i selvsamme by nogle år tilbage, så vi kender efterhånden London lige så godt, som vi kender København.

Vi ved, at vi med en baby som passager skal undgå tuben i rushhour og vi ved, hvor vi spiser de aller bedste pandekager. I pandekagehuset i Covent Garden.

Jeg glæder mig til at komme tilbage til London med min søn på armen, besøge mit tidligere hjem i Kensington, opleve mangfoldigheden, viben og alle de fine hjørner, forskellige bydele, små caféer og gode restauranter, der engang var min hverdag. Og scones. De bedste smørbagte scones fra Harrods’ delikatesseafdeling.


Jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om I der læser med kender til nogle hyggelige, babyvenlige restauranter og gode børnetøjsbutikker i London?

Alle tips og erfaringer modtages med kyshånd i kommentarfeltet.

Nok kender jeg London rigtig godt, men dengang jeg boede derovre, var det ikke hverken børnetøjsbutikker eller babyvenlighed der fyldte mine tanker, så fyr endelig løs med hvad end I måtte anbefale.

Rigtig god tirsdag

1 kommentar

  • Dorte Jacobsen

    God tur – ih, hvor bliver det spændende for jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILFØJELSER TIL 1 ÅRS ØNSKELISTEN OG FØDSELSDAGSPLANER