SÅ SKETE DET...

SÅ SKETE DET…

På baggrund af utallige overvejelser, en stigende lyst samt flere opfordringer fra både min kæreste og på min Instagram Carolineejacobsen, er jeg sprunget ud som blogger. På dybt vand. Herinde vil jeg dele alt fra små anekdoter, tanker og erfaringer fra livet som nybagt mor, mine betragtninger fra familielivet og hverdagen med min kæreste, Mads og vores 5 måneder gamle søn, Vagn Oskar.

img_8851

Introduktion

Jeg hedder Caroline og jeg er 24 år. Jeg er kærester med Mads, som jeg har dannet par med i knapt halvandet år. Sammen har vi verdens dejligste søn, Vagn Oskar. En velovervejet beslutning vi tog, da vi kun havde kendt hinanden i 3 måneder.

Når jeg ikke er på barsel, er jeg sygeplejerske studerende. Jeg mangler blot at skrive min bacheloropgave når jeg returnerer til studiet næste år og bliver dermed færdiguddannet i juni 2018. Min interesse for sundhed og sygdomslære kombineret med et særligt omsorgsgen, gjorde ikke valget af uddannelse svært for mig.

Vores lille familie er bosat i hjertet af København, i en skøn lejlighed, hvor æstetik, kvalitet, farveløshed og industrielt design står synonymt med vores passion for indretning.

Tak, fordi du vil læse med.

img_7668

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ SKETE DET...