FØDSELSBERETNING - DEL 3

NAVNELISTEN

Nu har vores søn selvfølgelig fået et navn, men derfor vil jeg alligevel dele den navneliste, vi lavede i graviditeten, med jer. Jeg synes selv, det er så hyggeligt at få et indblik i andre menneskers ideer og overvejelser i forhold til navne, så her får I vores. Smid meget gerne en kommentar med jeres favoritnavne, jeres børns navne eller måske I også har en navneliste?

21745103_1375876479195967_1940743104_o

PIGENAVNE

Hvis vi havde fået en pige, hvilket vi begge var sikre på var tilfældet indtil kønsskanningen i uge 14, skulle hun hedde Lucca. Det var der overhovedet ikke nogen tvivl om, selvom der var andre pigenavne på listen:

Alva
Nola
Sally
(Mads var ikke enig)
Veneda 
India
Olivia
Vilma 
Viola
Mathilda
Valentina 
Carolina

DRENGENAVNE

Carlton
(Jeg prøvede at gennemtriumfe dette navn stort set hele graviditeten igennem, men den anden halvdel gav sig ikke…)
Carl
Vagn
Oskar
Milton
Vincent
Theodor

Vi valgte, at vores søn skulle hedde Vagn Oskar af to årsager. For det første, synes vi begge to at det er et sejt, stærkt navn. For det andet, hed min farfar Vagn, min far og lillebror hedder Vagn til mellemnavn og Mads’ lillebror hedder Oskar til mellemnavn. Det var Mads’ forslag at kombinere navnene på den måde – og da han første gang nævnte det for mig, var jeg solgt. Vagn Oskar.

Det kunne slet ikke være anderledes.

5 kommentarer

 • A

  Vagn er så flot! Vi har fået os en Vera. Havde også Viola, Vilma og Karla på listen.. men det var en Vera 💕 Af drengenavne havde jeg Anker og Vilfred, men det blev vi aldrig enige om 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke mange fine navne! Jeg var også sikker på at min nr to var en pige, men det var heller ikke tilfældet 😉 Vores to drenge hedder Carl og Johan 😊 Hvis der en dag skulle komme en mere bliver det nok en Asger i tilfælde af en dreng og Svea hvis der sku komme en pige. MEN ikke flere børn her foreløbig 😉
  By the Way – fantastisk ide at starte en blog!! 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Hej Emma <3
   Årh, Carl og Johan, virkelig fine navne! Haha, I har også taget to hurtigt efter hinanden, så jeg forstår godt der ikke er flere børn i sigte foreløbig. Tusinde tak for kommentaren – jeg er glad for, at du synes, det var en fantastisk ide med bloggen! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Vagn Oskar er altså også bare et sejt og flot navn! :-) Min nevø hedder Milton, og navnet er absolut vokset på mig siden den lille fyr kom til verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Tusinde tak, skønt med sådan en kommentar! :D Milton er så fint! Der er også flere af navnene der er vokset på mig. For 1 år siden ville jeg grine, hvis nogen havde foreslået mig “Sally”, nu er det et af mine yndlings!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSBERETNING - DEL 3