ØKONOMI MED EN BABY

FREDAGS FACTS #2

Hej allesammen,
så er vi nået til nummer 2 af bloggens føljeton FREDAGS FACTS (nummer 1 kan læses her). Jeg håber, I alle har haft en skøn uge og er klar til at gå på en velfortjent weekend. Vores weekend kommer til at forløbe anderledes end normalt, da Mads skal med sin familie på tur til Jylland på grund af en familiefest lørdag aften. Der er desværre ikke inviteret børn med til festen, så Vagn Oskar og jeg skal i sommerhus med mine forældre. Vi har aldrig været væk fra hinanden så længe efter Vagn Oskar er kommet til verden, men mon ikke vi klarer den.

43a26c0d-3815-4640-aa14-4f0c50e300b8

FREDAGS FACTS

… 1

Jeg er opvokset i Skovshoved i Klampenborg og Mads er opvokset på Frederiksberg. Vi aner ikke, hvor vi skal flytte hen når vi skal investere i et hus, men er enige om, at vi bliver boende i København indtil Vagn Oskar skal starte i skole om 5-6 år.

… 2

Vi vil gerne have en stor familie. Minimum 3 børn. Minimum.

… 3

Jeg har altid tre fine, små guldkæder med vedhæng hængende om halsen. Og jeg er ved at blive idiot over, at de altid vikler sig ind i hinanden. Hvis nogen har et tip til at undgå det, så del det lige. Det er simpelthen så åndssvagt irriterende.

… 4

Det ultimativt klammeste jeg ved er, at rense den der lille rist i køkkenhåndvasken, hvor alle madrester samler sig. Jeg. kan. ikke.

… 5

Jeg har boet alene i London, og jeg elskede det, men jeg flytter aldrig nogensinde fra Danmark igen. Jeg er 100 procent født i det rigtige land.

… 6

Jeg er overtroisk og jeg hader det virkelig. Jeg tror oprigtigt på ånder, spøgelser, uhyggelige væsener m.m. Hele lortet. Det ville være så meget nemmere, hvis man ikke troede på det – så turde jeg måske være alene i vores sommerhus efter mørkets frembrud eller i mine forældres hus. Det tør jeg ikke. Til gengæld er det fedt at tro på reinkarnation. Døden virker bare mindre skræmmende (omend stadig sygt skræmmende).

… 7

Jeg har aldrig slugt en p-pille. Jeg har altid nægtet at fylde min krop med udefrakommende hormoner og jeg er personligt overbevist om, at det stigende antal af barnløse par i fertilitetsbehandling, blandt andet skyldes p-pillerne. Spiral, it is.

… 8

Vi vil gerne giftes en dag, men jeg føler mig absolut ikke voksen nok endnu. Jeg er ikke voksen nok til, at spankulere elegant opad kirkegulvet med min far under armen. Det er fuldstændig fjollet når man tænker på, at jeg er nogens mor, men det føles langt mindre voksent og langt mere naturligt.

… 9

Til gengæld ved jeg allerede, hvordan min brudekjole skal se ud.

… 10

Min søn vågnede kun tre gange til amning natten til torsdag. Man føler sig pludselig, som et nyt menneske.

1396cc79-48a1-4d0f-af0e-d4abe9a3f2f1Halskæder fra hhv. Line&Jo, Maria Black og Handcrafted Cph.

Er der nogen af af dem der overrasker denne gang? Hvordan har I det med de forskellige punkter? Ligheder og forskelle? Smid gerne en kommentar.

Og, og og. Hvad skal I lave i weekenden?

God weekend til jer, venner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØKONOMI MED EN BABY