10 HURTIGE OM MIN GRAVIDITET

FREDAGS FACTS #3

Godmorgen, venner!

Det er fredag, hvilket som oftest er rart, og så er vi nået til endnu en omgang FREDAGS FACTS.
(Første del kan læses her og anden del her)

Weekenden er lige om hjørnet og igen, er vi som familie, desværre nødt til at dele os op lørdag aften. Jeg skal til min søns gudmors 25 års fødselsdag og Mads skal til sin tantes 50 års fødselsdag. Det er ærgerligt, at de to festligheder kollapser oveni i hinanden, da jeg meget gerne ville have været begge steder.

På søndag skal Vagn Oskar fotograferes af den dygtigste freelancefotograf, Maria Franck. Det bliver spændende, da han stadig ikke helt har lært, at sidde selvstændigt uden støtte. Vi har ikke travlt, overhovedet. Ellers, skal vi bare være sammen som familie og nyde at have Mads hjemme på fuldtid. Måske, jeg er så heldig at blive overrasket med en lun, kulhydratrig kanelsnurre fra Meyers (Københavns bedste, i øvrigt), friskkværnet kaffe og kys på sengen. We’ll see. Han plejer at være god til det. At forkæle lidt ekstra i weekenderne, hvor han ikke, som i hverdagene, allerede er taget på arbejde inden resten af matriklens beboere slår øjnene op. Det er vigtigt med de små ting. Særligt når man er forældre sammen.

ba7dd584-b9ac-4e89-9f82-80200592d9ca

0e379ea8-72a6-4db8-9a6d-34bf8f29bf89

Og nu til fredagens faste føljeton;

FREDAGS FACTS

… 1

Jeg synes, det er det kedeligste i hele verden at gøre rent. Jeg skal klart gennemtriumfe, at min næste gravide veninde, watch out, skal have en rutineret rengøringsdame i barselsgave.

… 2

Jeg er en enten – eller person. Enten er jeg virkelig dygtig til noget eller også er jeg direkte dårlig. Eksempelvis, har jeg fået topkarakterer alle tre år på sygeplejerske studiet, men dumpede mundtlig kemi i gymnasiet. Og fik 02 i oldtidskundskab. Jeg GAD bare ikke. Min indre perfektionist bryder sig simpelthen ikke om, at gøre noget halvt. Så hellere slet ikke.

… 3

Mit yndlingssmykke er den ring, jeg fik af Mads efter fødslen af Vagn Oskar. Den fineste, smalle ring i hvidguld med små diamanter. Han har god smag. Særligt i kvinder ; )

… 4

På trods af, at Mads har virkelig mange tatoveringer, har jeg ikke én eneste. Og jeg skal heller aldrig have det.

… 5

Til gengæld har jeg 7 piercinger i mine ører. Jeg bruger dog almindeligvis kun de klassiske 2 af dem.

… 6

Min største frygt (næstefter kræft) er, at min søn bliver en rod. Sådan én, der ryger hash, hænger på et vilkårligt gadehjørne og har omvendtsiddende kasket. Det må bare ikke ske.

… 7

Den her skiller nok vandene i blogland, men jeg synes simpelthen, at vlogs er noget af det mest irriterende på de, relativt få blogs, jeg selv læser. Jeg læser blogs for at LÆSE dem – ikke lytte. Og jo, jeg kunne bestemt bare scrolle videre, men jeg vil jo forhelvede gerne blive bevidst om indholdet ; )

… 8

Det her er ikke et fact. Hvad synes I om vlogs? Er det et must som blogger i år 2017?

… 9

Jeg er et meget følsomt, omend sensitivt, menneske. Jeg tager det meste ind, uden filter. Det betyder også, at jeg kan røres til tårer af TV-programmer som Voice Junior eller den nye serie på DR3 om Gina Jaqueline og sugardating. Av mit hjerte, stakkels pige.

… 10

Jeg synes faktisk, det er ret vemodigt, at min søn skal have andet end modermælk nu. Jeg har, lige siden han blev født, virkelig nydt at amme ham, hvorfor det skærer en smule i mit moderhjerte. Omend amningen selvfølgelig stadigvæk fylder meget, heldigvis.

bd6c3701-a0c9-4bcd-9d79-261ce18cb8a6

a071e20b-9432-498d-bf77-f5fa32b8221c

e4a3a11a-d0bf-44ac-a3df-ddd079fc84ce

Er der nogle af punkterne der overrasker? Måske I kan nikke genkendende til et eller flere af dem? Fyr løs i kommentarfeltet! Det er så hyggeligt.

God weekend, allesammen! 

1 kommentar

  • Nina Claire

    Punkt 6 & 7 kunne være skrevet af mig – hvilket leder mig til punkt 8. NEJ. Det skal stoppe.

    God weekend❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HURTIGE OM MIN GRAVIDITET