Q AND A SVAR, DEL 1 - VAGN OSKAR

FREDAGS FACTS #4

Mornings, kære læsere.

Så er vi nået til 4. del af bloggens faste føljeton FREDAGS FACTS.
(De tre første kan læses herher og her).

Vi er taget i sommerhus, hvor vores lille familie nyder weekenden og kvalitetstiden i komplet ro med ild i brændeovnen, frisk havluft, bløde natbukser, uldne strømper og friskbagte kanelsnegle. Vi trænger til det, da nætterne desværre ikke synes at være i synderlig bedring alligevel, tværtimod. (Læs søvnstatus her). Det er skønt, en sand luksus for os, at kunne trække stikket på vores lille, hyggelige plet nordpå.

29c58a14-14c6-45eb-91de-b33855d1600b

FREDAGS FACTS
… 1

Acier. Jeg har aldrig smagt en acie. Kig på den, så ved du hvorfor. Bare ulækkert.

… 2

Jeg har ikke valgt mit Instagram- og domænenavn “carolineejacobsen” (med dobbelt-e), fordi “carolinejacobsen” (uden dobbelt-e) var taget. Jeg er døbt Caroline Ebbensgaard Jacobsen, og navnet skal derfor læses som Caroline E. Jacobsen. Den var nok ny for de fleste. Eller hvad? ; )

… 3

Jeg kunne engang flydende spansk. Jeg havde spansk i gymnasiet og var alene på sprogskole i Salamanca sommeren mellem 2. og 3.g. Jeg forstår stadig det meste på skrift. Til gengæld kan jeg næsten ikke formulere én sætning verbalt længere.

… 4

Jeg har gået på Ordrup Gymnasium i Charlottenlund og havde studieretningen Biologi-Matematik-Kemi, også kaldt BioTec.

… 5

Jeg kan gå fra at have det strålende til decideret dårligt på ét sekund, hvis jeg går forbi en dyreforretning. Normalt er jeg ikke sart (jeg er sygeplejerske studerende, for satan), men lugten af dyreforretning. Det er bare ubehageligt.

… 6

Jeg har ofte dårlig samvittighed over, ikke at se mine veninder nok. Jeg har jordens dejligste veninder, som alle støtter os og rigtig gerne vil min lille familie. Det er jeg meget taknemmelig over. Jeg ville ønske, at jeg havde mere tid til at prioritere dem i vores hverdag.

… 7

Jeg fylder 25 år den 17. November og har inviteret dem alle til pigefødselsdag, kaffe og kage herhjemme. Det har jeg gjort traditionelt næsten hvert år. Pånær sidste. Jeg glæder mig!

… 8

Jeg har en lillebror, men foruden ham, er mine tre kusiner og min fætter som søskende for mig. Vi er jævnaldrende, er vokset op på samme vej, har gået på samme folkeskole og gymnasium. Vi er en søskendeflok på seks og har altid været det.

… 9

Den bedste tid på året er julen, for mig. I år skal vi holde jul nordpå med hele min fars familie, inklusiv kusiner og fætre, på min families nyerhvervede gårdejendom. En ægte gård med heste, nylagte æg fra hønerne og den idylliske landstemning. 5 minutter fra vores sommerhus. Jeg glæder mig som aldrig før. Vagn Oskars første jul.

… 10

Nu hvor vi taler om december. Vi har netop bestilt en getaway til Berlin den sidste weekend inden juleaften. Mig, Mads og vores søn. Yas!

a60f4207-6553-41fd-9d11-7cd6e6c8e5deVagn Oskar og min kusine, moster Emilie ♡

9fd55fdc-55d6-4119-aa53-982a50c6aca2

Nogle FACTS der overrasker denne gang? Eller som I kan nikke genkendende til?

Ha’ en fuldstændig fantastisk weekend allesammen!
Hvad skal I lave?

1 kommentar

  • Miji

    Hej Miji det er bare mig hihi :D Du er så sej <3 God weekend i sommerhus med min lille gudsøn!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q AND A SVAR, DEL 1 - VAGN OSKAR