Q AND A SVAR, DEL 2 - PERSONLIGT, MIG OG MADS

ÉN MÅNEDS FØDSELSDAG

Godmorgen kære læsere, glædelig søndag

I dag den 15. oktober fylder bloggen én måned. Det er en smule surrealistisk for mig, at det allerede er en måned siden, at jeg skrev det allerførste indlæg her på domænet. På daværende tidspunkt anede jeg i virkeligheden ikke, hvorvidt denne her blogverden overhovedet var en verden for mig. Jeg er ikke synderligt dygtig til tekniske kundskaber og der eksisterer efterhånden så utalligt mange blogs, at det er svært at skille sig ud.

Hånden på hjertet, så var jeg oprigtigt i tvivl. I dagevis efter oprettelsen, faktisk. Spørgsmålene der fyldte hos mig lød, hvorvidt jeg overhovedet havde kompetencer og tid til at nedskrive længere, dybere og mere reflekterende indlæg end hvad Instagram tillader, om der i det hele taget var nogen, foruden min kæreste, der ville bruge deres dyrebare tid på at læse med og om jeg i sidste ende ville have idé, inspiration og evne nok til at producere teksterne.

Her en måned efter, er jeg stolt. Jeg er stolt af den modtagelse bloggen har fået. Jeg er stolt af, at I er så mange, der har lyst til at læse med.

5a172268-e7e5-4410-b775-d56ef4bea64a

Jeg ved, at bloggere sjældent viser deres tal, deres trafik og deres popularitet. Der er mange i gamet og for nogle, er det forretning. Det har jeg stor respekt for. Jeg modtager dog hverken økonomiske goder eller sponsorarter af at blogge, ikke endnu i hvertfald, så jeg ønsker fuld transparens her på domænet og vil derfor ikke snyde jer for at se, sort på hvidt, hvor seje I er. Vi er.

På én måned har vi sammen opnået:

Sidevisninger: 31.623
Besøg: 19.087
Unikke besøg: 6.095

For mig, er det sindssygt. Det er overvældende. Det er motiverende. Det er fucking sejt.

Tak, fordi I læser mine skriblerier.
Tak, fordi I er her, hver og én.
Jeg håber, I vil blive hængende.

Den første måned var slet ikke nær så akavet, skræmmende og tåkrummende, som min nybegynders indre Jantelov havde forestillet sig.

Jeg tror faktisk, jeg tager én måned mere. Måske to.

7d20090a-438b-4d5c-9871-c7cdced062dd

eafed1f0-ac3e-4c1e-8c97-cbe17dd4b0e4

Jeg kunne godt tænke mig, at modtage feedback fra jer herinde i kommentarfeltet, hvis I har lyst. Hvad kan I godt lide ved bloggen? Hvad har været fedt den første måned? Hvad har været mindre fedt? Noget I kunne tænke jer mere af? Mindre af? Fyr løs! Hvis ikke det var for jer, eksisterede domænet ikke.

2 kommentarer

 • Pernille

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!! Jeg nyder at følge med :-)
  Noget der tiltaler mig ved din blog er særligt din måde at skrive på, og dine emner. Jeg syntes du skriver meget nede på jorden og velformuleret. De emner du berøre er for mig, der på mange måder er det samme sted i livet som dig, bare et lille års tid “bagefter”(alders, uddannelses og familie mæssigt) utroligt interessant. Jeg er vild med din tilgang til barsel og baby.
  Derudover vil jeg lige tilføje at, ja der er mange blogs i forvejen, men jeg syntes stadig du som blogger skiller dig ud. Mange andre blogs jeg følger med på, har enten meget fokus på mode, events o.l. og de der har børn, syntes jeg tit er lidt ældre og derfor også en andet sted i livet.

  Jeg håber det gav lidt mening – tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tillykke med bloggens én måneds fødselsdag ;) Jeg har læst med siden første indlæg og har tænkt mig at blive hængende :)
  Jeg synes du skriver super godt og så elsker jeg din tilgang til mor-livet. Jeg er selv nybagt mor til en dreng på snart 3 mdr, og kan se vi har mange af de samme værdier i forhold til dét at være mor.
  Ligeledes er jeg selv sygeplejerske :)
  Jeg synes du har en god blanding af indlæg, både de dybe men også de let læselige.
  Fortsæt den gode stil – jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q AND A SVAR, DEL 2 - PERSONLIGT, MIG OG MADS