ONSDAG 18.10.17

FREDAGS FACTS #5

Godmorgen, kære læsere.

Glædelig fredag og velkommen til endnu en omgang FREDAGS FACTS her på domænet. Jeg lavede en meningsmåling på min Instagram (@carolineejacobsen), om hvorvidt denne fredagsføljeton skulle stoppe eller fortsætte, da jeg tænkte, at I måske syntes det tenderede til komplet ligegyldig information. Over 90% af jer stemte dog for føljetonens overlevelse, hvilket jeg er oprigtigt glad for. Det er noget så hyggeligt for mig at lade jer lære os, vores lille trekløver af en familie, bedre at kende.

(De fire første føljetonindlæg kan du læse herherher og her)

d2d129d0-dacf-4e42-815a-56aec2b341a6

FREDAGS FACTS #5
… 1

Det var Mads, der valgte vores barnevogn. Det vil sige, jeg gav ham to valgmuligheder. Bugaboo Buffalo eller Babyjogger City Elite. Han valgte, som I nok ved, Bugaboo’en. Vi har købt den hos Arvingen på Østerbro i København og den opfylder alle vores behov. Bestemt en anbefaling værdig.

… 2

Jeg drikker ikke mælk. Ikke engang en cafe latté. Jeg bryder mig hverken om smagen eller tanken om mælk, så jeg drikker min kaffe sort. Og stærk. Når vi er ude, bestiller Mads sædvanligvis en latté til ham selv, men tjeneren serverer den konsekvent for mig. Er det bare sådan det er? Manden drikker den stærke, kulsorte americano og kvinden en skummende latté med æstetisk motiv på toppen?

… 3

Jeg synes, det er fuldstændig tåbeligt, at satsen på kontanthjælp er højere end på SU. Jeg har hørt unge, begavede mennesker fravælge en uddannelse på baggrund af økonomiske aspekter. Fordi det bedre kan betale sig, at forblive på kontanthjælp. Det er bestemt ikke deres skyld, men noget er seriøst galt i vores samfund på det punkt. I don’t get it.

… 4

Vinter over sommer. Ingen tvivl dér.

… 5

Vagn Oskar bliver sjældent kaldt sit oprigtige navn. Lige siden han blev født, er han gået under kælenavnet, Vagnus. Både vores familie, vores venner og sågar os forældre kalder ham uden undtagelse, Vagnus. Hvis I oplever, at jeg omtaler ham sådan her på domænet, er det altså stadig det samme barn ; )

… 6

Jeg havde min storhedstid for alkohol, byture og vaskeægte branderter i årene inden gymnasiet. Det stilnede forholdsvis hurtigt af, selvom mine forældre i den grad blev testet da det stod på. Rebelsk teenager, det var jeg nok. Jeg glæder mig til at kunne gå ud med mine veninder igen, drikke god rødvin, ordentlige cocktails, men de helt hjernedøde branderter, a la Barcardi Razz, polsk slavevodka og appelsinjuice, savner jeg ikke.

… 7

Jeg ser aldrig film alene. Jeg ser aldrig serier alene. Jeg ser aldrig TV alene. Altid kun sammen med Mads og det er efterhånden sjældent. Jeg har hverken tid til det eller lyst til at prioritere det. I virkeligheden ville jeg garanteret ikke opdage, hvis nogen boykottede vores fjernsyn.

… 8

Før jeg fødte Vagn Oskar, kunne jeg ikke lide chokolade. Det har jeg aldrig kunne. Jeg var 14 år før jeg spiste et stykke chokoladekage. Efter fødslen, har jeg spist chokolade hver eneste dag. Uden undtagelse. Jeg har decideret cravet chokolade. Kan det være på grund af amningen? Det er weird.

… 9

Jeg savner jævnligt at mærke små babyspark i min mave. Det er den mest surrealistiske, livsbekræftende og magiske følelse. Jeg har ofte hørt andre gravide beskrive det som værende en smule Alien-agtigt. Det forstår jeg overhovedet ikke. Jeg glæder mig meget til at opleve det igen. Og igen.

… 10

Jeg er sådan en type, der altid giver mine veninder og min familie kælenavne. Da jeg på sygeplejerskestudiet fik en ny veninde, Louise, men i forvejen havde to af dem i min vennekreds, Lul og Lulu, så måtte den nye Louise, hedde Lo. Alle vi kender, har siden kaldt hende Lo. Hun er faktisk bare en Lo. Og sådan er det stort set med alle mine veninder.

Mads hedder Tuller.

3aedae08-26a0-440d-93d2-026ac61266d6

67754d7a-98b0-4823-b0d4-aaeca4f9a383

8bdf61ab-a7cf-4005-84b4-8e3381609b9a

Nogle FACTS der denne gang kom bag på dig? Noget du kan nikke genkendende til?

Tak, fordi du følger med. Jeg ønsker dig en fantastisk fin weekend.

2 kommentarer

 • Rikke

  Først, super lækker blog. Havde ikke regnet med at ville følge så meget med, men læser troligt med hver eneste gang du lægger nyt op.
  Jeg er også først begyndt at spise og have lyst til chokolade efter jeg har født.. Og jeg synes det er meget mærkeligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Rikke
   Tusinde tak for din kommentar og søde ord. De varmede rigtig meget!
   Det er sgu noget mærkeligt noget med den chokolade. Ammer du også? Jeg mistænker lidt, at det er derfor. Seriøst, det smager jo alt for godt! Min krop craver det dagligt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG 18.10.17