DET BEDSTE JEG VED #1

VORES WEEKEND OG NOGET OM SYMFYSELØSNING

God eftermiddag, kære læsere.

Nyder I weekenden? Vores fredag startede med, at Vagn Oskar og jeg havde en aftale med fem andre jævnaldrende mødre og deres Insta-babyer. Vi havde den hyggeligste eftermiddag, på trods af, at vi overhovedet ikke kendte hinanden på forhånd. Skønt initiativ, mødre og unger.

Mads skulle i byen om aftenen, ud og nyde lidt god mad, tung rødvin og friske cocktails, for første gang i over et halvt år, så jeg havde allieret mig med en veninde, vegansk falafel’pita, hyldeblomstsaft og dyner i sofaen. Desuden min favorit chokolade med hele hasselnødder fra grønthandleren i Rantzausgade.

4ce92b41-dbc5-40c1-a905-1fe693a96144

411ab25a-839c-4035-970b-d8e46ba70795

Vagn Oskar sover en smule bedre i øjeblikket og det er i særdeleshed tiltrængt (læs vores søvnstatus her). Jeg var blot oppe fem gange natten til lørdag, hvilket er en ægte optursnat for os. Lad os håbe, at det fortsætter i den retning. Vi blev liggende længe i dobbeltsengens varme, bløde dyner, lyttede til regnen mod ruden og tanken om, at have en hel lørdag uden planer. Vi gik en lang tur i regnen på Frederiksberg, alle tre, og spiste frokost på Joe & the Juice på Gammel Kongevej. En klassisk avokadosandwich og dertilhørende Power shake, den samme bestilling hver gang. Why change, if it works. Vi slentrede videre nedad Værnedamsvej mod Vesterbro, hvor vi snuppede en to-go kaffe på Halmtorvets Le Kaf’. Kaffe der er en god gåtur værdig, i øvrigt. Om aftenen lavede Mads en af sine simreretter, en rigtig efterårsret af sæsonens grøntsager, god rødvin og grov kartoffelmos. Vagn Oskar faldt allerede i søvn klokken 19.30, så vi havde timevis af voksentid. En sjældenhed, faktisk.

4c96f5c1-14a3-4b55-91e9-3db450bd23cf

718b8578-e34a-4f58-b0db-3157d7864b0c

4654159c-425f-4f18-bccf-de6a66552a7d

22baa292-6aa8-4bcf-b24a-fe6988457de3

I dag har vi haft vores forældre på begge sider til uformel morgenmad, friskbagt brød fra Meyers bageri i Jægersborggade, Københavns bedste og sprødeste croissanter, ifølge mig, blødkogte gårdæg og slowjuice.

I dette øjeblik er vi alle tre på vej op til sommerhuset for at aflevere en madras, der har stået opbevaret i vores soveværelse i flere uger. Vi har sovet på to memoryfoam madrasser, men vi får begge ondt i ryggen af at ligge så blødt hver nat, så nu ender den ene i sommerhuset. Mads sidder som sædvanlig bag rattet, Benal er i højtalerne, stærkt efterfulgt af Phlake (har I hørt det nye album? Det er så godt). Jeg sidder placeret på bagsædet, det såkaldte mor-sæde, desværre med en smule ondt i mit bækken. Skamben, for at være helt præcis. Jeg havde temmelig voldsom symfyseløsning i graviditeten og det er som om, det stadig nager indimellem. Er der andre der har oplevet dette? Hvornår kan man forvente, ikke at være plaget af ubehag længere? Bør jeg opsøge en fysioterapeut? Eller en anden specialist? Jeg magter simpelthen ikke, at skulle døje med sådanne smerter, så fyr endelig løs med gode råd, erfaringer eller ideer i kommentarfeltet. Tak.

Må du have en forrygende søndag aften med dem du holder af, alenetid med Netflix, velfortjent take-away eller lige præcis det din søndag aften bliver aller bedst af. Vi skal nyde aftenen med yndlings marscarponepizzaer og resterne af weekendens blandselv slik. Rart.

4 kommentarer

 • Eva

  Åh jeg har også haft symfyseløsning de sidste 14 dage, og har endnu 3 uger til termin😩Det gør bare SÅ ondt!! Lige nu prøver jeg med akupunktur, men ellers vil jeg foreslå en osteopat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Årh, det er jeg ked af at høre! Det gør frygteligt ondt. Tror du, en osteopat har bedre forstand på det end en fysioterapeut? Jeg ved virkelig ikke, hvilken specialist der er dygtigst på området.
   Rigtig god bedring <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej ☺
  Jeg vil nok anbefale dig at kontakte en fysioterapeut eller en personlig træner, med speciale/interesse for træning af kvinder, der har født 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Hej Anne : )
   Tak for din kommentar! Jeg må prøve at undersøge hvilken form for specialist der er bedst. Jeg gik et par gange hos en fysioterapeut i graviditeten, men syntes faktisk ikke, at det var særlig gavnligt, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BEDSTE JEG VED #1