ROOMTOUR DEL 1: BATHROOM

FREDAGS FACTS #6

Godmorgen og glædelig fredag, venner.
Så gik der endnu en uge. En uge, hvor vi har prioriteret et minimum af planer og aftaler, da vi har haft nogle absurd vanvittige nætter med opvågninger 1-2 gange i timen (læs her). Sådan er det vist bare, at have en sensitiv og tryghedssøgende lille baby, og så må alt andet automatisk sættes på stand-by for en stund. Det er okay, for os. Du kan læse om min tilgang til barslen og moderskabet her.

1d4a80ae-dde8-4b77-9e7d-a285e37ada46

13a4012a-1d2f-471c-822a-1d6976ba9162

Det er fredag, og det betyder endnu en omgang FREDAGS FACTS her på domænet.

De første fem afsnit af bloggens føljeton kan læses her, her, her, her og her.

FREDAGS FACTS #6
… 1

Jeg spiste ubehageligt mange æg i min graviditet. Jeg havde ikke gængse cravings som sådan, men æg, det fungerede for mig. Morgen, middag og aften. Jeg havde sågar et snackæg i min taske. Seriøst. I dag har jeg det svært med æg. For det meste.

… 2

Jeg er overbevist om, at det var de førnævnte æg, der bidrog til min søns kampvægt på 4152 g. (Min fødselsberetning her)

… 3

Jeg tror, vi er kommet frem til, at Vagn oskars mange opvågninger om natten skyldes night terror. Mads led af det som barn og det skulle eftersigende være arveligt.

… 4

Hver eneste dag priser jeg mig lykkelig for, at vi er to i vores forhold. At vi er sammen, Mads og jeg. Det er ikke noget, jeg tager for givet. Jeg ser, (alt for) mange går fra hinanden og bare tanken, gør ondt i mit hjerte. Alenemødre, I har min dybeste respekt.

… 5

Jeg skrev i dette indlæg, at sygeplejerske studiet ikke decideret havde udfordret mig. Det er en misvisende formulering. Selvfølgelig har jeg været udfordret undervejs, været isoleret i læseperioder og nervøs op til nogle eksaminer. Det jeg mente var, at jeg ikke har været FOR udfordret. Jeg har ikke følt det hverken overskueligt eller svært, men selvfølgelig har det krævet disciplin og koncentration undervejs.

… 6

Jeg er ikke i tvivl om, at medicinstudiet er det mest spændende studie der findes. Selv fravalgte jeg det, fordi jeg ikke ville have lyst til at bruge 10 år af mit liv på at studere. Eller på at leve et asocialt liv i gymnasiet for at få et urealistisk højt gennemsnit. Det ved jeg godt, det ikke kræver for alle, men det ville det have gjort for mig.

… 7

Mine forældre fejrede sølvbryllup i år. Det gør mig stolt. Jeg håber, at kunne gøre dem kunsten efter.

… 8

Jeg bliver kaldt Kaklin af mange i min familie, Carolinska eller Bimbi af min far og Caro af stort set alle andre. Mads kalder mig som regel “skat”. Hvis han er sur, er jeg dog Caroline. Så ved jeg godt, hvad klokken har slået ; )

… 9

Jeg er ikke en dessertpige. Jeg vil hellere have forret/hovedret eller hovedret/hovedret fremfor dessert.

… 10

Når jeg er færdiguddannet, vil jeg arbejde som børnesygeplejerske. Jeg har været i praktik et halvt år på Rigshospitalets afdeling for børnecancer. Det føltes helt rigtigt, for mig.

… 

c8da02cf-a020-42aa-8581-97cbddc840c2

f1ac7a44-462d-4abf-9761-a788fbdae21e
Ulddragt fra Poppy Rose, heldragt i uld/silke fra Joha, bomuldskyse fra Selana og suttesnor fra Purebaby

c1fd4be8-b67b-43d0-8475-9b886643db12

Var der denne gang noget du kunne nikke genkendende til? Noget der overraskede dig? Knyt gerne en kommentar i kommentarfeltet, tak.

Jeg ønsker dig den fineste weekend.

2 kommentarer

 • Emilie

  Medicinstudiet tager 6 år. 3 år bachelor og 3 år kandidat. Så ér man uddannet læge, og har aflagt sit lægeløfte. Efterfølgende uddanner man sig som speciallæge. Men det er jo ikke fordi man sider og studerer på det pågældende universitet. Man arbejder, og på den måde, studerer ude på hospitalerne, samtidig med man får løn som alle andre. Man sidder ikke og studerer 10 år og lever af SU😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Emilie
   Nej, men når man uddanner sig til speciallæge er man jo stadig under uddannelse, selvom man ikke modtager SU. Der skal stadig studeres, læses op osv. Det kan godt være, at det tager 6 år at blive læge “på papiret”, men de efterfølgende år som speciallæge, hvilket jo er en forudsætning og ikke et valg (som jeg har forstået det), regner jeg altså med : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOMTOUR DEL 1: BATHROOM