10 TING TIL PUSLETASKEN

VEGETAREKSPERIMENT: UPDATE, MADPLAN OG MODELJOB

Godmorgen, kære læsere.

I dag har vores lille familie fungeret som fuldtidsvegetarer i knapt 10 dage og det er gået godt. Det har været en stor hjælp i vores hverdag, at have en konkret madplan, så vi ikke har skulle stå i sidste øjeblik, sultne og trætte, ude af stand til at træffe en simpel menubeslutning. Desuden, har det hverken været kedeligt eller uinspirerende at spise ud fra en madplan. En “frygt”, vi begge havde forinden.

46f12016-dff1-433d-9213-98e9f01918fe

Én mindre optimal ting har vi dog måtte erkende. Vi kan simpelthen ikke følge med en ny ret hver dag. I sidste uge måtte vi omrokere i planen, da der var mad til flere dage, hver eneste gang vi (indrømmet, mest Mads) havde tryllet i køkkenet. I denne uge vil vi forsøge, at lave mindre portioner, sådan at vi stadig kan spise varieret uden adskillige gentagelser. Selv Mads’ veganske, indiskinspirerede curry bliver knapt så spændende på tredjedagen.

Jeg ville så hjertens gerne vise jer fotografier af vores kulinariske udfoldelser med dertilhørende opskrifter, men faktum er desværre, at lyset forsvinder hurtigere end en simpel, sojabaseret smoothie kan nå at snurre rundt i vores Kitchen Aid. Jeg skal lige have luret, hvordan vi tackler den. Hvad gør andre bloggere? Især madbloggere? Jeg forstår det ikke.

MADPLAN UGE 44

Mandag
Middag hos Mads’ mor (kikærtefrikadeller, frisk pasta og tomatsauce)
Tirsdag
Veganske meatballs, hjemmelavet humus og spidskålssalat med avokado, urter og ristede kerner
Onsdag
Friske, vietnamesiske forårsruller med grøntsager, avokado og peanutsauce
Torsdag
Veganske nuggets, goma dressing, blandet kålsalat og hjemmebagt valnøddebrød
Fredag
Fødselsdagsmiddag (buffet), Mads 31 år
Lørdag
Kartoffelpizza med rosmarin og gedeost
Søndag
 Vegetarlasagne

31ea8386-d5a8-46a7-aec4-d039368b79ec

3828821d-d86f-4f21-a52f-1a3f89836a46

Er nogen herinde hoppet med på vores challenge? Hvordan går det hos jer?

Vi er i skrivende stund på vej til en modelopgave her i København, hvor Vagn Oskar skal have skudt nogle billeder. Han har været pjevset, pyldret og ekstremt humørsvingende de sidste par dage, tigerspring ifølge min app, så kryds lige fingre for, at mit lille hængetræ arter sig, ikke? ; )

Hvad skal I lave i dag?

Ha’ en skøn tirsdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING TIL PUSLETASKEN