OSTEOPAT BEHANDLING

WISHLIST: JULEØNSKER TIL BABY

God eftermiddag, kære læsere

Julen nærmer sig lige så stille og gud, hvor jeg elsker det. Jeg er et vaskeægte julemenneske og knuselsker alt, der har med julen at gøre. Hyggen, oppyntningen, juletræet, sneen (please, kom nu), julemaden, omend mest risalamanden, gaverne (ja, jeg er sådan én), stemningen og kærligheden. Og hundrede andre glæder ved juletiden. Jeg starter gerne med at høre julemusik, pynte op og julebage så tidligt som muligt og jeg har aldrig oplevet, at være blevet træt af juleræset. Ikke engang i januar. Jeg kan faktisk slet ikke få nok, men det ligger til hele min familie, da vi alle er en flok traditionsbundne juleelskere. Indrømmet, Mads er ikke helt med på den vogn, så mit mål må være, at overbevise ham om, at julen er den bedste tid på året. Fordi, det er den bare.

Nok om min og min families dybe kærlighed til julen. Dette indlæg skal omhandle julegaveønsker til en baby, da dette kan være temmelig svært, fordi en baby sjældent mangler noget. Vagn Oskar mangler bestemt heller ikke noget. Vi fik de mest fantastiske gaver til hans barnedåb heriblandt en tremmeseng, diverse børnebøger, en lækker juniordyne, Georg Jensen flag med indgravering, klassikere som Kay Bojesens træfigurer m.m. Men jeg har samlet Vagn Oskars juleønsker, som derfor er mere nice-to-have end need, på kollagerne nedenfor. Jeg håber, I vil finde det hyggeligt og inspirerende.

ee754018-fcb3-413e-b577-154b833c28c1

1. Spisesæt til børn fra Georg Jensen her (der matcher det bestik vi har til voksne. Serien hedder VIVIANNA)
2. Sengehimmel fra Numero 74 her
3. Sengesæt fra Aiayu her
4. Støvler fra Angulus (i farven grå, ikke brun) her
5. Cashmere bluse fra Caramel her
6. Bambusgafler fra Filibabba her
7. Bambusskeer fra Fillibabba her
8. Strikbluse med krave fra Konges Sløjd her
9. Savlesmække i uld fra Lana Care her

3dd65e04-4313-43df-be4a-00d874f23f1f

1. Kuffersæt med Peter Kanin her
2. Stableklovn fra BRIO her
3. Klodser med lyd her
4. Trægarage med biler her
5. Følebog med sange her
6. Puttekasse i træ med klodser her
7. Skridsikre hjemmesko i skind fra Bisgaard her
8. Stableklodser med Mumitroldene her
Hvad ønsker jeres børn sig til jul? Kan I anbefale noget (legetøj m.m.) der hitter til en baby på 8-10 måneder? Ovenstående er mit udkast – kunne I bruge det?

Ha’ en forrygende onsdag,
og et stort tak, fordi du læser med.

Læs også: Gaveideer fra min egen ønskeliste
og Gaveideer til manden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OSTEOPAT BEHANDLING