NÅR DET SOCIALE BEHOV ÆNDRER SIG

FREDAGS FACTS #10 OG WEEKENDPLANER

Godmorgen, venner!

Weekenden står for døren, det er fredag og dermed vil jeg, føljetonen tro, præsentere en række af de faste, friske fredags facts (forsøg eventuelt lige at sige de fire ord højt) i dette indlæg.

27b9c168-c6e7-4bf9-8ce4-c07bfb58b62b

Har I haft en god uge? Fået præsteret tilfredsstillende på jobbet eller blot nullet rundt i uldsokker og barselsknold de fleste dage? Det har jeg, faktisk. Det sidste, altså. Jeg skranter stadig, da jeg desværre lå nedlagt med høj feber og influenzalignende symptomer onsdag-torsdag, så weekenden er kærkommen. Mads skal ud at spise med en ven i aften, på Retour i Ny Østergade, vistnok. Hvis altså han når at blive frisk, da også han ligger sygemeldt med netop influenza, feber og generel utilpashed.

Jeg selv satser stærkt på, at vores søn indfinder sig i sin ret fantastiske (i øjeblikket) søvnrytme klokken 19, så jeg kan smække benene op, putte mig under dynen og nyde en aleneaften i komplet ro. Vild med dans, måske. Og mælkechokolade med ristede mandler, min favorit, fra min faste grønthandler i Rantzausgade.

På lørdag har vi absolut ingen planer, så den må stå i spontanitetens tegn. Det bedste vi ved, i øvrigt. På søndag får jeg mine bedste veninder til pigefødselsdag, traditionen tro, men dette har jeg uddybet nedenfor.

God weekend, og god læselyst.

FREDAGS FACTS #10

 

… 1

Et af vores aller bedste vennepar skal giftes til maj og jeg kan slet ikke vente! Jeg har aldrig før gæstet et bryllup, da dette vennepar er de første i omgangskredsen, og jeg glæder mig til en kærlighedsfest af dimensioner. Jeg har faktisk allerede købt kjolen til anledningen. En grøn én. Dyb grøn.

… 2

Vi har en splinterny Opel Astra, som vi er rigtig glade for. Den har et hav af komfortable features og kan rumme både oppakning og barnevogn, men vores drømmebil er en stor, sort Range Rover. En eller anden dag, skal vi eje sådan én.

… 3

Disse dage går vi lidt og dagdrømmer om, at flytte ud af byen. Det bliver nok bare ved tanken, i hvertfald de næste par år, men det er fristende.

… 4

Dagdrømmeriet blev i den grad bekræftet, da vi kørte en lang tur nordpå igår, langs kyststrækningen. Begge sæt skuldre faldt lige et par centimeter og stemningen ligeså i modsatte retning.

… 5

Anledningen til køreturen var blot, at jeg er nede med sygdom og hele aftenen/natten til torsdag havde 38.5 i feber, så vi måtte en tur forbi min læge, der er beliggende i Skovshoved. Min gamle, dygtige læge.

… 6

Jeg har seriøse trust issues når det gælder læger. Dette er grunden til, at jeg ikke har skiftet læge i forbindelse med flytningen fra Skovshoved til København, da jeg flyttede hjemmefra som 20 årig. Det er dog temmelig upraktisk at bo så forholdsvis langt fra sin praktiserende læge når man har en lille baby, hvorfor jeg er igang med, at vænne mig til tanken om, at måtte vælge en anden læge i området Frederiksberg/Nørrebro. Lægen skal være pålidelig, kompetent, midaldrende og anerkendende (omend beroligende) i forhold til “pylder”. Ikke typen, der blot ryster på hovedet og aller vigtigst, ikke arrogant. Anbefalinger?

… 7

Jeg har slet ikke lyst til at skifte læge…

… 8

Alternativet, ja partiet, på en 3. plads i Københavns kommune? Det er næsten årsag nok i sig selv til en flytning… Seriøst

… 9

Jeg lovede mig selv ikke at drøfte politik her på domænet, men jeg kunne simpelthen ikke dy mig. Bare en lillebitte kommentar. Sætning. Stikpille.

… 10

Jeg skal holde fødselsdag for mine bedste veninder på søndag, traditionen tro. Fødselsdagsboller, kage og eftermiddagskaffe. Jeg glæder mig til at have de fineste sjæle samlet herhjemme i boblen.

5f1a8b07-d7ca-4121-b4ab-c1498f69387a <3

Var der denne gang nogle af ovenstående facts, du kunne nikke genkendende til? Eller et, måske endda flere, der overraskede? Fyr gerne løs i kommentarfeltet. Jeg synes, det er så hyggeligt, når I kommenterer herinde.

Jeg ønsker dig den fineste fredag og kommende weekend.
Tak, fordi du læser med.

De otte første dele af føljetonen kan læses her:
del 1, del 2, del 3, del 4, del 5, del 6del 7del 8 og del 9.

6 kommentarer

 • E

  Hov, fik sendt for hurtigt. Men ville bare slutte af med at sige, at det udelukkende er af ren nysgerrighed. Nyder at følge din blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære E
   Tak for din kommentar.

   Jeg kan godt forstå nysgerrigheden – og det er bestemt min egen skyld, at blive spurgt ind til det, når nu jeg selv nævner det. Det med at flytte ud af byen på grund af Alternativets supervalg, skulle forstås med et glimt i øjet. Selvfølgelig er det ikke årsag i sig selv til en flytning, det var blot for at illustrere, hvor meget partiets fremgang i København “chokerer” mig.
   Jeg giver dig ret i, at man godt kan debattere politik uden at der skal gå mudderkastning i den, men jeg er lidt tvivl om, hvorvidt det alligevel vil ende sådan i kommentarfeltet, hvis først jeg går ind i debatten, og for nu tør jeg ikke løbe risikoen. Jeg drøfter meget, meget sjældent politik med andre mennesker generelt, da det overhovedet ikke betyder noget for mine relationer – og fordi jeg er ustoppelig, hvis først jeg går igang ;). Som nævnt herinde, er min kæreste og jeg meget uenige rent politisk, men ingen af os bifalder Alternativet. Vi ligger i hver sin retning for midten, men ikke helt i yderpolerne.

   Kh. Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Som du selv nævner, kom du alligevel til at nævne lidt politik herinde, og det synes jeg næsten skylder en uddybning – især med en så klar og kontant udmelding om Alternativet ;-)
  Har du lyst til at uddybe, hvorfor du mener, at det i sig selv er nok til at flytte ud af byen? Tænker, at man sagtens kan debattere/tale politik på en blog, uden der behøver at gå krig og mudderkastning i den. Du har også nævnt, at du og din kæreste er meget uenige, hvilket måske også afslører lidt, nu hvor man kan tyde, at du i hvert fald ikke er tilhænger af Alternativet :-)
  Er kun nysgerrignogn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  .. og 1: <3 <3 <3 <3 Vi glæder os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  3+4 – I flytter ingen steder før vi har holdt anden barsel sammen. BASTA! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET SOCIALE BEHOV ÆNDRER SIG