NAVNELISTEN HVIS JEG VAR GRAVID

MIN BEAUTY RUTINE: ANSIGTSPLEJE M.M.

Kære læsere

Dette indlæg er anden og sidste del af min “skønhedsrutine” (virkelig navlepillende og ærgerligt ord, i øvrigt ;) ). Første del, der primært omhandler kropspleje, kan du læse her. Som jeg nævnte i indlægget, går jeg sjældent med makeup til hverdag, allerhøjest en streg mascara og et drys mineralfoundation, hvis jeg skal gøre mig ekstra umage.

Til gengæld går jeg meget op i at pleje min hud med rene, velduftende produkter af god kvalitet. Dette bidrager til, at jeg føler mig velsoigneret og godt passet på. Det faktum, at jeg så er en ultimativ sucker for solstråler og sjældent benytter solcreme, er en anden (og langt mere ufornuftig) snak.

Min trofaste og nøje udvalgte serie af produkter, som I ser på kollagerne nedenfor, giver mig en følelse af ultimativ velvære i hverdagen, hvilket er vigtigt, for mig.

ANSIGTSPLEJE

e2e48af9-953a-4641-be40-c012eeb6c023

1. PARSLEY SEED SERUM AESOP HER
Dette serum er det bedste. Jeg benytter et par dråber, som jeg masserer ind i huden om morgenen, inden jeg påsmører min ansigtscreme. Ditto om aftenen inden sengetid, efterfulgt af en olie. Serummet indeholder en kompleks blanding af antioxidanter, som sikrer maksimal fugt til huden. Det trænger ind med det samme og efterlader hverken huden fedtet eller skinnende, men derimod silkeblød og gennemfugtet.

2. REDEMPTION BODYSCRUB AESOP HER 
En virkelig lækker scrub, med duftende undertoner af fyrretræ, gran og dark sides. Jeg bruger den to gange om ugen, skiftevis på min over- og underkrop, da duften er så sensuel og vanedannende, at jeg ikke kan nøjes med den ene gang ugentligt. Scrubben har en gelagtig konsistens, der skummer let op, hvilket gør det nemt at fordele en lille smule på større områder. Den er mild, men effektiv. Og, så knuselsker jeg Aesops underspillede, minimalistiske og kvalitetssikre udtryk på deres flakoner, tuber, krukker m.m. Det er så pænt. Så pænt.

3. ANTI-OXIDANT EYE CREAM AESOP HER
Som nybagt mor, eller bare mor generelt, modtager man unægteligt et sæt kroniske, mørke rande under øjnene. Jeg gjorde i hvertfald. Øjencreme er stadigvæk en ny verden for mig, da jeg først erhvervede mig sådan én nogle måneder efter fødslen, men denne fra Aesop er god. Jeg har jo sådan set ikke noget at sammenligne med, men den gør sit job. Den er rig på antioxidanter, modvirker mørke rande og tilfører fugt og næring til den sarte hud omkring øjnene. Jeg føler oprigtigt, at den virker kølende og helende, og samtidig mindsker hævelse og trætte (tunge) øjne.

4. HYDRA BEAUTY NUTRITION CHANEL HER
Denne creme benytter jeg til natten i særegne perioder, hvor min hud har brug for ekstra fugt. Cremen virker lindrende, reparerende og beskyttende på tør hud. Konsistensen er let, hvilket gør den nem at fordele. Den fedter ikke, men trænger hurtigt ind i huden. Grunden til, at jeg ikke bruger den som en fast del af min hverdagsrutine er, at den har en meget kraftig og parfumeret duft. Det bryder jeg mig ikke om.

5. MINERAL FOUNDATION TROMBORG HER
En foundation i pudderform, der sikrer en fin glød og et usminket, naturligt look. Jeg har farven favourite, der matcher min egen hudtone.

6. MASCARA TELESCOPIC LOREAL HER
Jeg har efterhånden brugt denne mascara slavisk i over ti år. Den koster 129 kroner og fås sågar i nogle supermarkeder. Den er g.e.n.i.a.l. Jeg får ofte komplimenter for mine meget lange øjenvipper, og der må jeg bare klappe i hænderne til dét menneske, der opfandt dette mirakelprodukt. Thank, you.

448cf510-b876-41ea-b7be-ea75fa82cf49

1. RENSEVAND BIODERMA HER
Den bedste makeupfjerner og rensevand på markedet. Biodermas rensevand fjerner blidt og hurtigt makeup fra ansigt og øjne. Den indeholder en micellar-løsning, der effektivt fjerner urenheder i huden og samtidig bevarer den naturlige fugtbalance. Desuden virker rensevanden lindrende, da den både indeholder ekstrakter af agurk og lakridsrod. Jeg bruger rensevanden om aftenen, hvis jeg har haft makeup på, ellers ikke.

2. BODYOIL RUDOLPH CARE HER
Dette produkt, kan du ikke leve uden, hvis først du har prøvet det. Jeg har i hvertfald ikke lyst til at undvære det. Denne luksuriøse kropsolie fra Rudolph Care indeholder økologiske olier fra acai, mandel, jojoba og oliven, der alle er fyldt med antioxidanter, som beskytter og styrker huden. Olien absorberes lynhurtigt, fedter ikke, men efterlader til gengæld huden blød, gennemfugtet og med en sund glød. Desuden er den særdeles velduftende og mild. Jeg bruger olien som supplement til de rene olier (kokos- og mandelolie) på kroppen, og i ansigtet om aftenen.

3. FACIAL SCRUB MASK RUDOLPH CARE HER
Dette er et to-i-én produkt. En luksuriøs eksfoliering og dybdevirkende fugtmaske i én tube. Produktet indeholder små, fine skrubbekorn fra acaibær og abrikos, som nænsomt fjerner døde hudceller og eventuelle urenheder. Eksfolieringen hjælper maskens nærende ingredienser ned i huden og sætter gang i blodcirkulationen. Desuden indeholder produktet udvalgte økologiske olier (samt sheasmør), der beskytter huden under peeling og plejer huden som en fugtgivende maske. Jeg bruger produktet i badet én gang om ugen når min conditioner alligevel skal trænge ind. Et virkelig smart produkt, der efterlader min hud frisk, sund og ensartet. Et produkt, jeg ikke ville undvære.

4. FACIAL CREAM ACAI ANTI-STRESS RUDOLPH CARE HER
Den bedste ansigtscreme til dato. En rig og beroligende ansigtscreme med et højt indhold af økologiske olier og nærende ingredienser, der bringer huden i balance og beskytter den mod diverse stress-faktorer (deraf navnet). Aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør intensivt plejer huden. Konsistensen er drøj, duften er mild og naturlig og så sælges produktet med en pumpefunktion, hvilket gør det særligt hygiejnisk. Det er den bedste ansigtscreme jeg har prøvet, og jeg har ikke i sinde at prøve andre. Why change it, if it works. Jeg bruger den hver eneste morgen, to pump, efter først at have vasket mit ansigt med koldt vand og ladet serummet trænge ind.

5. FUGTIGHEDSCREME EMBRYOLISSE HER
Denne fugtighedscreme er meget mild. Det er ikke det mest hverken fugtgivende eller effektive produkt på markedet, men til gengæld er den rigtig lækker, hvis huden i en periode er gennemfugtet og ikke kræver de vilde tiltag. Jeg har haft den stående trofast på min badeværelseshylde i mange år efterhånden og benytter den oftest om aftenen (efter olien). Jeg har haft benyttet cremen som dagcreme førhen, og det er uden tvivl den mest geniale base til makeup, da den efterlader huden blød, ufedtet og ensartet. Min hud kræver bare mere fugt end hvad denne kan udrette alene.

 Hvad synes I om indlæg som disse? Del gerne i kommentarfeltet. Har I kendskab til nogle produkter, der er helt uundværlige for jer? Det er altid rart med inspiration.

Jeg ønsker dig en rar (regnvejrs)tirsdag.

Læs også: Min sundhedsrutine HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAVNELISTEN HVIS JEG VAR GRAVID