JEG ER ÉN AF DEM...

WISHLIST: MINE JULEØNSKER

Godmorgen, kære læsere.

Har I en rar første uge i december? Jeg kan stadig ikke helt forstå, at vi allerede er i december måned. Julestemningen har endnu ikke gjort sit indtog herhjemme, men mon ikke den kommer snigende de næste par dage? Det er i hvertfald vores plan, at vi skal have erhvervet os et juletræ og pyntet op i stuerne inden ugen er omme. Min mor har været så betænksom, som i samtlige decembermåneder jeg kan huske, at lave en pakkekalender til Mads og jeg. En pakkekalender, hvor vi hver eneste morgen åbner en pakke, hvilket helt traditionelt giver en fin forsmag på julestemningen. Vores søn får adventsgaver af mormor og morfar om søndagen, og selvom han endnu ikke forstår selve gaverprincippet, er det simpelthen så nuttet at se, hvordan hans lille krop spjætter af begejstring når de små fingre entusiastisk piller ved gavepapiret.

Dette indlæg skulle slet ikke handle så meget om selve julefænomenet og ditto stemning, men med december følger som oftest en detaljeret ønskeliste hos de fleste og undertegnede er bestemt ingen undtagelse. Da jeg som bekendt er novemberbarn, og derfor lige har haft fødselsdag, femogtyve skarpe, er det som regel svært at udarbejde en ønskeliste til juleaften. Jeg var så heldig, at jeg fik de fleste fine sager på min ønskeliste i november og samtidig fik fyldt op af diverse skønhedsprodukter på badeværelseshylden, men der er dog alligevel samlet sig lidt juleønsker på kollagen nedenfor. Man kan vel altid finde noget man kan ønske sig, ikke? Jeg er nok en kende materialistisk på det punkt, selvom det ikke er just flatterende at indrømme i vores samfund i dag, hvor bæredygtighed, genbrug og less is more-princippet bliver mere og mere hipt.

JULEØNSKER 

672bdb04-72ed-4ed4-855f-ccff6a7ae693

1.
INSTAX kamera fra Fuji HER
2.
Trekants bh med elegante blonder fra Simone Pérèle HER
3.
Blondetrusser fra Simone Pérèle HER
4.
Parfume Shower Fresh fra CLEAN HER
5.
T-shirt fra T By Alexander Wang HER
6.
Ulden strik med hætte fra ZARA HER
7.
Espresso kop m. underkop i musselmalet fra Royal Copenhagen HER
8.
Urtepotteskjuler fra HAY HER
9.
Plaid i bæredygtig bomuld fra Ib Laursen HER
10.
Champagneskåle HER
11.
Sengesæt Indigo Stripe fra AIAYU HER

 Hvilke items rummer din ønskeliste? Er der noget helt særligt, du ønsker dig i år?

Rigtig god torsdag.

Læs også: Gaveidéer til manden HER, inspiration til babygarderoben HER og juleønsker til baby HER 

1 kommentar

 • It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this outstanding blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your
  RSS feed to my Google account. I look forward to new
  updates and will share this website with my Facebook group.
  Chat soon!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER ÉN AF DEM...