FREDAGS FACTS #12 OG WEEKENDPLANER

Q AND A #2

Glædelig lørdag, kære læsere.

I går lavede jeg en meningsmåling i mit lille, lyseblå Instagramunivers @Carolineejacobsen, hvor jeg spurgte jer, om der var stemning for en Q&A, Questions and Answers. Og det var der.

c2045a2f-94a6-4590-a687-464b0661ca63

here we go, venner. Det her forpligter altså ;) I har mulighed for at stille mig (os) alverdens spørgsmål I måtte ligge inde med, det kan være hvad som helst, og så vil jeg (vi, hvis der måtte være spørgsmål til Mads) besvare dem, så godt som muligt i et samlet indlæg.

I kan stille spørgsmål i kommentarfeltet til dette indlæg, i min indbakke på Instagram eller på min mailadresse caroline171192@gmail.com.

I må også meget gerne byde ind, hvis I har ønsker til indlæg. Det er altid rart med inspiration og hvem ved bedre hvilke indlæg, der er spændende, end de der læser dem? Bare fyr løs.

God lørdag,
tak fordi du læser med.

Svarene til min tidligere Q&A kan findes her:
Del 1
Del 2
Del 3 

14 kommentarer

 • K

  Har din søn noget tøj fra H&M?
  Hvad laver din kæreste til daglig?
  Hvilken bil har i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Em

  Tak for en dejlig blog! Jeg glæder mig, hver gang jeg ser, at du har postet et nyt indlæg :-)

  Her et par spørgsmål…….
  – Har du tænkt over, om behovet for hele tiden at være i nærhed af din søn er dit behov i højere grad end hans? Her tænker jeg blandt andet, om det kan forventes at blive sværere for ham, når han på et tidspunkt skal starte i (en eller anden form for) institution, hvis han indtil da har været vant til at have dig i nærheden hele tiden? (Blot en undren, ingen kritik)
  – Hvordan er forholdet til din svigerfamilie? Har du/I lige så meget samvær med dem som med din familie?
  – Hvordan “opretholder” Mads og dig jeres intimitet som nybagte forældre? Her tænker jeg for eksempel, når I samsover med jeres søn (hint hint ;-))
  – Er du bevidst om, eller tænker du over, hvordan du fremstår på din blog? Her tænker jeg igen, at det er tydeligt, at du kommer fra en velhavende familie, bor i en lækker lejlighed, er meget kvalitetsbevidst, kun har fundet én god institution til jeres søn etc. Her tænker jeg blandt andet i forhold til den verden, din søn skal vokse op i, som måske i høj grad er inden for højere sociale “klasser” (Igen absolut ikke en kritik, men blot nysgerrighed)
  – Hvordan kan det være, at du lige præcis valgte sygeplejestudiet? Det lader til, at du er naturvidenskabelig anlagt (ud fra linje i gymnasiet), så jeg tænker, du har haft mange muligheder
  – Du har før nævnt, at du og din kæreste begge er temperamentsfulde. Hvordan kommer det til udtryk? Har I højlydte skænderier (og også foran jeres søn)?
  – Jeg har indtryk af, at du er udpræget familiemenneske. Hvordan “tog du dig sammen” til at flytte hjemmefra? (står nemlig selv i den situation og synes, det er angstprovokerende at skulle væk fra min familie trods min alder…)

  Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Caroline!
  Tak for en dejlig og inspirerende blog, jeg læser trofast med dagligt – hvilket du ogå skal have kæmpe meget ros for, at der dagligt er et nyt indlæg at finde!

  Jeg tænkte på om du kunne lave et indlæg om Vagn Oskars barnedåb? Hvordan forløb dagen, mad, gæster, lokation og andre små detaljer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvad er din holdning til V.O. og brugen af skærme (iPad, fjernsyn mm).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Caroline.
  Jeg har i lang tid nydt at følge din instragram, da jeg har en søn på samme alder som din, vi er samme alder, vi deler mange af de samme holdninger, og er også i samme boldgade stilmæssigt mm.
  Hvis det stod til mig kunne jeg ligge med min søn hver dag hele dagen og bare hygge. Jeg ville gerne samsove hver dag, og for min skyld gå hjemme med ham indtil han skal i skole(ligesom jeg har læst, du godt kunne). Det er dog ikke sådan vores liv hænger sammen. Jeg har i flere måneder puttet ham i egen seng(ved siden af vores), og jeg har “kun” barsel i 1,5 år. Her passer bedsteforældrene også, fordi de nyder det og fordi vores dreng nyder det. Jeg gør disse ting fordi jeg ikke tror at mine behov for konstant samværd og hygge altid er det sundeste for min lille dreng.
  Det seneste stykke tid, har jeg dog flere gange tænkt, når jeg har læst din blog, hvor meget vi deler tanker, men det virker til du ikke har de samme bekymringer herom. Gør du dig nogen tanker om dette? Fx da du lavede en historie om at Vagn skulle sove i egen seng, men skrev at han kom over til jer så snart han siger et lille pip. Mener du dette er hans behov, eller det dine?

  Jeg håber ikke du misforstår mit spørgsmål, vil bare gerne forstå dig lidt bedre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvordan er dit forhold til Mads’ familie og dermed din svigerfamilie?
  Hvad siger dine forældre og Mads’ forældre til at de ikke må passe deres barnebarn?
  Hvad er jeres drømme for fremtiden, vil i giftes? Og hvordan ser dit/jeres drømmebryllup ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvordan vedligeholder i jeres sexliv efter den lille er kommet til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  – Hvordan får i det til at fungere derhjemme ift. Oprydning, handle ind, madlavning mv.

  – hvordan har du det med du skal skrive bachelor lige om lidt samtidigt med du går hjemme med Vagn Oskar?

  – nogle gode råd ift. Hvad man skal forberede sig på når inden man får børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvordan får i V.O til at sove når i er ude? Lægger du dig og ammer ham i søvn, medbringer i jeres nature sway?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Caroline! Min kæreste og jeg er selv 25 år og overvejer børn inden for det nærmeste fremtid. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt nærmere om hvordan i håndtere forældrerollen samtidig med at i er kærester? Og hvordan ift at give den anden plads til at stadig se sine venner, evt byture mm.
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  – hvilket filt bruger du på dine billeder?
  – hvilke overvejelser har du/i gjort jer mht indkøring i vuggestuen?
  – hvordan kommer du til at have det, når han ikke længere er sammen med dig, men bliver passet af nogle andre? (Når han starter i vuggestue)
  – hvordan bliver jeres juleaften? Bliver den tilpasset efter ham?
  – hvilke julegaver “ønsker” jeres lille pus? :-) (lidt inpiration til julegaver, i den alder, kunne jeg godt bruge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvad tror du er årsagen til den markante ændring i din søns søvnmønster?
  Hvor meget ammer du om natten?
  Hvad er dine stærkeste og svageste sider som mor?

  Tak for en skøn og relaterbar blog! Jeg er selv førstegangs mor på barsel, så synes det er super hyggeligt at læse med :) og high five til, at du er så god til at opdaterer din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde randrup

  Hvordan får i jeres søn til at sove kl 19 hver dag?
  :-) evt skriv noget om hans sovemønster osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde randrup

  Hvordan får i jeres søn til at sove kl 19 hver dag?
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #12 OG WEEKENDPLANER