VAGN OSKARS BARNEDÅB

10 RANDOM OM MIG

Godmorgen, venner!

Nyder I juledagene? Her er en smule mere stille herinde disse dage, så måske I tager en mental pause fra diverse sociale medier og online kanaler? Det kunne jeg vistnok lære lidt af, selvom jeg dog har bestræbt at lægge telefonen fra mig de sidste par dage. Så godt som muligt i hvertfald.

Vi kørte hjem fra sommerhuset, i styrtende regnvejr og blæst, i går eftermiddags. Mads skulle desværre retur på arbejde tidligt i morges, så det gav mest mening at køre hjemad til København i går. Vagnus og jeg tager en stille dag herhjemme uden planer, i ro og mag, med nyt legetøj, fællesbad og små babyfødder der skal nusses lidt ekstra om. Han har klaret juledagene så flot, men jeg kan tydeligt mærke, at vi alle tre trænger til ro og nedskruet tempo i vante omgivelser. Lige indtil i aften, hvor vi traditionen tro skal til julefrokost hos mine forældre med hele min mors side af familien. Dette er så også sidste julearrangement for i år.

73b0b5d1-a28a-4e21-8ed2-5b49350b3320
Selfies er efterhånden en mangelvare i min kamerarulle, i stærk kontrast til dengang jeg ikke var nogens mor, men jeg fik nu lige klikket dette hjem efter køreturen i går. Mads gider ikke tage billeder, så 99 procent af dem jeg har, er af Vagn Oskar alene ;) Men hey, her er jeg.

_______________

I dette indlæg har jeg samlet 10 virkelig random om mig selv. Måske du kan nikke genkendende til nogle af dem?

_____________________

… 1

Jeg er opdraget med, at det er uhøfligt at tage skoene af i fremmede hjem. Sådan cirka alle andre er opdraget med det modsatte. The struggle is real.

… 2

I kategori med ovenstående, har jeg det svært med at gå rundt i strømper. Uden sko. Uldstrømper (udenpå almindelige strømper, vel at mærke) har nogenlunde samme effekt, men jeg har 9/10 gange altid sko på. Også herhjemme. Det må være nedarvet fra min mor. Det kan seriøst tælles på én hånd, hvor mange gange jeg har set hendes fødder.

… 3

Jeg drikker alt, alt for meget light soda- og saftevand. Det gjorde jeg også i graviditeten og min søn er altså ikke blevet selvlysende som flere kloge hoveder ellers flittigt påstod.

… 4

Jeg fik engang en symaskine i fødselsdagsgave af mine forældre. Aldrig har jeg været så skuffet over en gave. Og jeg er ikke typen, der kan skjule det. Jeg hadede den gave og tog aldrig maskinen i brug.

… 5

Jeg ville ønske, at jeg kunne hækle og strikke en masse fine trøjer til min søn, men jeg har simpelthen ikke tålmodigheden til at lære det. Desværre.

… 6

Jeg har svært ved at skille mig af med diverse ting og sager, og er nok i virkeligheden lidt af en samler. Mads er den dimentrale modsætning. Jeg har fået besked på, at køber jeg en ny kop, så skal en anden ud. Det samme med tallerkener, glas, puder, sengesæt m.m.

… 7

Jeg foretrækker at drikke af glas, der er helt tynde i kanten. Vi har de her rød- og hvidvinsglas fra Holmegaard og de fantastiske. Og pæne.

… 8

Jeg blev dybt skuffet, da vi fandt ud af, at vi ventede en dreng. Sindssygt tabubelagt at indrømme, i øvrigt. Vi var begge to sikre på, at Vagn Oskar var en pige. En Lucca. I dag kan jeg ikke forestille mig at skulle være pigemor og jeg er lykkelig helt ind til benet for, at have fået en søn. Og jeg tager gerne tre mere. Sådan havde det nu nok også været, hvis Vagn Oskar havde været en pige.

… 9

Jeg går altid i bad med alle mine smykker på. Øreringe, ringe, halskæder og armbånd. Alt sammen. Jeg orker hverken tage det af inden badet eller på igen efterfølgende.

… 10

Jeg har haft tre kærester, der hedder Mads. Næsten i rækkefølge. Min lillebror hedder også Mads, hvis navn jeg fik lov til at vælge, da jeg blot var 2,5 år. Jeg har aldrig mødt en Mads, jeg ikke kunne lide. Navnet er nuttet til en baby, sejt til en drengerøv og bare lækkert til en voksen mand.

Ha’ den fineste onsdag.

Og ja, jeg måtte dobbelttjekke, hvilken ugedag det var.

2 kommentarer

 • Emma

  Hej Caroline! Jeg er blevet rigtig glad for uld som jeg kan se du også er, men jeg føler det hurtigt bliver ødelagt efter få vaske, selvom det er på 30 grader, har du nogle tricks?
  P.s din blog er den bedste jeg længe har læst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Emma
   Tusinde tak for din kommentar og rosende ord. De varmede rigtig meget <3
   Natdragterne i uld vasker jeg i maskinen på 40 grader og de er faktisk ikke blevet nussede endnu. Det er dragterne fra Joha og 808 (Kvickly/Føtex). Alle bukser/leggings, bluser og cardigans vasker jeg i hånden. Det er lidt af et projekt, men jeg nænner ikke at smide det i maskinen (vi har kun industrimaskiner i vores lejlighedsbygning), så det er vask i håndvasken med uldvaskemiddel :)
   Rigtig godt nytår!
   Bedste hilsner,
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAGN OSKARS BARNEDÅB