DEN FØRSTE SØNDAG I 2018

UDSALGSFAVORITTER TIL BABYGARDEROBEN

Kære venner,

I dette indlæg har jeg samlet mine udsalgsfavoritter til babys garderobe. Internettet flyder over med fine udsalgsfund disse dage, men det kan virke en kende uoverskueligt med alle de forskellige onlineforhandlere. Jeg har ledt nettet tyndt for at finde de aller fineste udsalgssager i min optik, hvilke jeg har samlet på kollagerne nedenfor. Der er direkte links under kollagerne.

MINE UDSALGSFAVORITTER TIL BABY

_____________________

bbe058c6-19d9-48f0-aa50-4fb8a2584b6d

Mønstret striktrøje i uld fra Serendipity HER
Cardigan i Alpaca uld fra Serendipity HER
Lyseblå bodystocking i uld og silke fra Müsli HER
Bluse i merinould fra CARAMEL HER
Leggings i Alpaca uld fra Serendipity HER
Skjorte med tern fra Omibia HER
Selebukser i merinould fra Disana HER
Heldragt i uld fra Müsli HER
Uldhue med kaninører fra Huttelitut HER

1181c530-6c4e-4a0c-a54e-b62ced1130c8

Heldragt med fødder i uld fra Selana HER
Heldragt fra Petit Bateau HER
Bodystockings fra Petit Bateau HER
Uldfutter i Alpaca uld fra Huttelihut HER
Heldragt i strikket merinould fra Selana HER
Heldragt i uld fra Wheat HER
Bodystocking i uld fra Petit Bateau HER
Cardigan fra Serendipity HER

Jeg håber, du kunne bruge indlægget som inspiration og måske endda har fået lagt et par fine sager i onlinekurven. Selv har jeg klikket lidt nye uldbluser hjem til Vagn Oskar samt et lager af den lyseblå- og hvidstribede heldragt fra Petit Bateau i størrelse 18 måneder. Vores absolutte yndlings heldragt, som vi har brugt siden størrelse 54 (svarende til størrelse 50). Den er simpelthen så fin og findes tilmed i lyserød- og hvidstribet til pigebabyerne.

Ha’ en rigtig god tirdag, kære du.

Læs også: Inspiration til babygarderoben HER, Vagn Oskars garderobe HER, Fine og neutrale babysengesæt HER og Vinterfavoritter til baby HER 

3 kommentarer

 • Julie

  Hej Caroline,
  Hvordan er Petit Bateau i størrelsen? Jeg kan nemlig ikke finde ud af, om jeg skal købe i størrelse 6 måneder eller 12. Min datter er godt nok kun knap 6 måneder, men jeg kan læse, at de er små i størrelsen, og at str 6 måneder svarer til 67 cm. Min datter er allerede 70 cm..
  God aften til dig og din lille familie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Hej Julie
   Petit Bateau er sindssygt småt i størrelsen, så jeg ville helt klart vælge str 12 mdr. Selvom det kan lyde stort til en lille fis på 6 mdr. Jeg bruger str 18 mdr. Til V nu og han er knap 10 mdr :)
   Rigtig god aften til dig og dine også,
   Kh. Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tak for svar :-)
   Og iøvrigt en super fin blog du har!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FØRSTE SØNDAG I 2018