UDSALGSFAVORITTER TIL BABYGARDEROBEN

UDSALGSFAVORITTER TIL KVINDENS GARDEROBE

Godmorgen kære kvinder,

Som jeg skrev i indlægget herinde, bugner internettet med usandsynligt mange fine udsalgsfund disse dage og i dette indlæg har jeg samlet mine favoritter til os kvinder. I går var babyernes garderobe i fokus, i dag kvindernes. Måske, en dag tilmed mandfolkets? Hvis der er stemning for det. Jeg ville oprigtigt have givet indlægget overskriften “Udsalgsfavoritter til moderen”, men jeg fornemmer, at I også er en del herinde der ikke er mødre, så dette ville være en smule misledende.

Kære kvinder, disse fund er til os alle, hver og én, uanset alder, figur, hår- og øjenfarve. Jeg vil i hvertfald våge at påstå, at de items jeg nøje har udvalgt til kollagerne, vil klæde alle typer. Men sådan er det måske altid når man har sin egen stil i fokus. Min stil er generelt meget casual, simpel og rå, men med et feminint touch, hvilket mine udsalgsfavoritter selvfølgelig vil bære præg af, da det nu engang er sådan jeg føler mig aller bedst tilpas.

Til gengæld er jeg faldet af på den i forhold til at investere i nye fund til min egen garderobe. Det er som om, dankortet har betydeligt nemmere ved at blive svunget når det gælder køb til min søn. Kender I det? Han mangler ikke noget, det gør han virkelig ikke, så nu skal der fokuseres en smule ekstra på velovervejede tilføjelser til min egen garderobe. Ikke fordi jeg selv mangler, men fordi det føles så hamrende godt at være tilbage i min gamle tøjstørrelse og fordi jeg endelig, endelig ikke behøver at tænke ammevenligt. Jeg ammer stadig, jeg er bare blevet ligeglad med at lave den dyre. Andre mødre, der har det ligeledes? Jeg var så blufærdig det første halve år, virkelig blufærdig, men nu hiver jeg ganske enkelt bare op i blusen når chefen melder sin sult. Dog skygger jeg gerne med hans dyne, da ingen skulle risikere at blive ubehageligt til mode. Det går jo ikke.

Nok om det.

UDSALGSFAVORITTER TIL KVINDEN

_______________

60e2b536-3fb9-4ee0-86a1-718bdcb55e96

Langærmet t-shirt fra Zadig & Voltaire HER
Sort t-shirt fra IRO HER
Højhalset skjorte fra Malene Birger HER
Sweatshirt med skrift fra IRO HER
Jeans fra IRO HER
Jakke fra IRO HER
Glimmerstrømper fra Malene Birger HER
iPhonecover fra Malene Birger HER
T-shirt fra American Vintage HER
Sneaks fra Malene Birger HER

4206b2d6-0f70-438c-b4bc-850d331c74ec

Strik fra Wood Wood HER
Sort bluse fra Totême HER
Frakke fra American Vintage HER
Sorte bukser fra American Vintage HER
Sneaks fra Wood Wood HER
Jakke fra Nelly HER
Strømper fra MP HER
Camelfarvet bluse fra American Vintage HER
Trekants bh med blonder fra OYSHO HER

Ha’ den aller dejligste onsdag.

For yderligere inspiration, læs også:
Mine juleønsker HER, mine fødselsdagsønsker HER, gaveideer til manden HER og til baby HER

4 kommentarer

 • Lækre ting du har fundet, er vild med glimmersokkerne! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Nikoline
   Tak for din kommentar :) De er simpelthen såå fine de glimmersokker!
   Rigtig god aften,
   De bedste hilsner
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tak for gode tips. Bruger du bh’en du linker til selvom du ammer? Eller bruger du nogle andre amme-bh’er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Julie
   Selvtak, håber det kunne bruges :)
   Jeg har ikke præcis den jeg linker til i indlægget, men jeg bruger dem i samme stil. Calvin Kleins er jeg glad for. Har dog ikke kunne finde dem på udsalg, men de er rigtig gode. Jeg bruger stadig amme-bh også, men jeg kan bedst lide trekants bh’erne.
   Rigtig god dag,
   Bedste hilsner
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDSALGSFAVORITTER TIL BABYGARDEROBEN