EN SNAK OM SUTTER. VORES ERFARINGER OG ET TIP!

I SKRIVENDE STUND.. #2

I SKRIVENDE STUND

9b5b3511-4bc7-434d-a881-c19822a0b86c

//

… Er Vagn Oskar blevet rask! I hvertfald feberfri. Han hoster stadig meget, men forkølelsen er aftagende, og i går havde vi første dag i fjorten døgn uden feber. Uden Panodil. Så tiltrængt for alle parter.

//

… Er vi inde i en periode, hvor han ikke vil spise rigtig mad. Måske det hænger sammen med ovenstående sygdomshistorie. Det håber jeg. Til gengæld er vi begyndt at servere bananpandekager for ham, og disse glider forholdvis flittigt ned.

//

Opskrift på bananpandekagerne, som jeg også delte på Stories på Instagram i går;

3 æg
2 modne bananer
3 dl havregryn
0,5 tsk vaniljepulver
1. Alle ingredienser blendes
2. Pandekagerne steges på panden i rigeligt kokosolie

//

… Har jeg netop underskevet en aftale, der tillader mig at bruge endnu mere tid på bloggen og mine skriv herinde. Mere om det. Snart.

//

… Er jeg  træt af, at vi ikke har en vaskemaskine i vores lejlighed. Det er simpelthen så upraktisk at skulle op og ned fra fjerde sal med fire fyldte IKEA poser, bookingssystem og ventetid.

//

… Flyder dagene sammen i øjeblikket. Fuldkommen, sammen. Den ene tager den anden. Et minimum af todos og aftaler, men en tid der hastigt skøjter afsted alligevel. Er det tirsdag? Onsdag? I don’t care. Kun fredage. Fordi, der forpligter Fredags facts.

//

… Samsover vi stadig. Og vi elsker det, alle tre. Engang imellem, hvis vi har en tough nat, så smutter Mads ind på sofaen for ikke at blive vækket. Det ville han alligevel gøre, hvis Vagn Oskar sov i sin egen seng [ved siden af vores]. Ingen af os er klar til, at han skal sove separat på eget værelse.

//

… Er jeg inviteret til fest i slutningen af marts. Alene, uden mand og barn. Det havde jeg det faktisk optur over, indtil jeg fandt ud af, at datoen falder sammen med påsken, hvor vi er i sommerhus. Det vil sige, at jeg skal køre ind til København om eftermiddagen, tage til fest om aftenen og så hjem i vores lejlighed for at sove. Alene. Imens min kæreste og søn sover i sommerhuset. Havde du gjort det? Del meget gerne dine personlige tanker i kommentarfeltet. Jeg er  splittet.

//

… Fik jeg helt ondt i maven af at skrive ovenstående. Jeg skal tage mig sammen, lige nu.

//

… Var vi på kærestedate i lørdags. Vi spiste frokost på The Market, og det var virkelig godt. Sådan et par timers kærestetid, ubetinget tosomhed, dybere samtaler og vedvarende øjenkontakt, skal man ikke kimse ad. Vi har lovet hinanden, at blive bedre til at prioritere det. Det er vigtigt. Det kunne jeg ikke mærke i starten, men det kan jeg mærke nu.

//

… Har Mads beordret sukkerpause fra i mandags. Som hold. Han kan ikke overholde det alene, så jeg har indvilget. Da klokken ramte fem, inden aftensmad, fandt jeg mig selv på badeværelset. I skjul. Med den halve Rittersport jeg havde gemt da han smed hele køkkenlageret ud dagen forinden. Sneaky. Og pissedårlig teamspirit. Han opdagede det aldrig, gudskelov, så jeg håber ikke, han læser med herinde ;)

//

… Synes jeg virkelig, at det er bomben at være mor. Hvis ikke I allerede har en baby, er nogens mor, så skal I vide, at I har det aller, aller bedste i vente. Nogensinde. Hvis altså I ønsker en tilværelse med børn. Jeg kan kun tale for det.

d3a0c180-0015-445b-b3f4-016c2d8fbf0d

Må du have den fineste onsdag.


Læs også: I skrivende stund #1

4 kommentarer

 • Katrine

  Jeg havde gjort det. Taget til fest med veninderne og hygget mig, velvidende at baby har det godt hos sin far.
  Jeg har efterhånden været afsted et par gange nu, en hel dag, uden min søn. (Han er 7 måneder). I takt med, at han får mad 3-4 gange om dagen, er far, i mine øjne, ligeså god som mig. Jeg har NYDT at være afsted og være Katrine, og ikke mor. Jeg ELSKER at være mor, misforstå mig ikke, men jeg elsker også, at have mig-tid. Det giver mig en fornyet energi. Jeg savner min søn det sekund jeg lukker døren bag mig, men jeg ved, at han er i det bedste hænder hos sin far og han knuselsker sin far. Jeg er sikker på deres bånd bliver stærkere af tid sammen, bare de to. Så, igen, jeg ville SÅ meget tage afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Katrine
   Tusinde tak for din kommentar og for at dele <3
   Herhjemme er det Mads der er favoritten. Lige så snart Mads kommer hjem fra arbejde, er jeg overflødig. Far ER hundrede procent lige så god som mor. Faktisk endnu bedre i øjeblikket. Jeg ved, at min søn ikke lider nogen nød ved at jeg tager afsted, har en festlig aften og returnerer igen næste morgen. Det er kun frygten for at savne ham, der spiller ind hos mig. Jeg tror bare, at jeg skal kastes ud i det. De par gange vi har haft fået ham passet af bedsteforældrene nogle timer, har jeg faktisk ikke savnet ham (det lyder helt forkert at skrive), men har nydt at være sammen med Mads alene. Jeg skal huske at være Caroline. Ikke kun en kæreste og en mor.
   Tak for din besked – jeg tænker, at jeg tager afsted. Og nyder det!
   Ha' en rigtig god dag,
   Kærlig hilsen
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg skriver normalt ikke rigtig indlæg på blogs, og jeg er også ved et tilfælde faldet over din – et fint lille univers, du har skabt. Jeg kan genkende mange af dine tanker og overvejelser fra mit eget spæde moderskab for snart mange år siden, og det er lidt hyggeligt. Jeg håber du tager følgende som en kærlig og velmenende kommentar fra en mor, der har været i “gamet” i små ti år, så vil jeg sige at du endelig ENDELIG skal tage til fest, NYDE din eftermiddag og aften i København – ALENE – i din lejlighed! Det er SÅ vigtigt som mor (og far, men de virker som om de har lettere ved det!) at huske sig selv – som andet end mor. Det fylder måske ikke nu, hvor baby er lille, men lige pludselig har du flere børn, og indarbejdet mønstre, hvor du aldrig kunne forestille dig ikke at være “på” overfor dine unger. Og så kan det altså begynde at gå ud over overskuddet. Så det er en investering i at huske sig selv – også selvom det lige nu ikke føles som nødvendigt og vigtigt. Gode vaner – også de vaner, der omhandler at huske sig selv som andet end mor og sit parforhold – er ekstremt vigtige.
  Kærlig hilsen en mor til tre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carolineejacobsen

   Kære Marianne
   Tusinde tak for din kommentar <3
   Og tak for at dele dine erfaringer.
   Du har fuldkommen ret i, at det er en investering at huske sig selv. Noget jeg har været mindre god til siden fødslen, da man hurtigt udelukkende har sit barns behov for øje.
   Jeg tror, at jeg vil tage afsted. Med din kommentar in mente. Fædrene har langt lettere ved det, sådan er det også herhjemme, men jeg tror faktisk bare, at jeg skal kastes ud i det.
   Jeg er også Caroline. Jeg er ikke kun en kæreste og en mor. Det skal jeg lige minde mig selv om. Tak fordi du gjorde det for mig :)
   Rigtig god dag,
   Kærlig hilsen
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNAK OM SUTTER. VORES ERFARINGER OG ET TIP!