FREDAGS FACTS #29 PÅ EN SØNDAG

// HVERDAG

God aften, kære læsere

Phew, dagene går hurtigt. Timerne smuldrer mellem mine hænder, i massevis, ikke én efter én. Jeg har hverken styr på ugedage, aftaler, arrangementer eller andet i disse kategorier og vi tager én dag ad gangen uden at have for meget fastlagt, struktureret eller planlagt, hvilket oprigtigt var intentionen, men måske lige netop derfor passerer de så hastigt forbi.

Fokus er tre steder. På vores søn, mit bachelorprojekt og på vores familie som helhed.

Alt andet, alt andet, bliver nedprioriteret, tilsidesat, sat på standby. For en stund.

692c2af0-4762-429d-9a46-353001c592fd


Min søn og jeg vågnede i morges, klokken seks, hvilket er tidligt herhjemme. Vi tilbragte en times tid med at putte videre i dynerne, lun mælk på flaske, morgenkys og små, fine lokker i alverdens retninger, hvilket vidnede om en baby, der har sovet uroligt. Det gør han i øjeblikket. Motorisk udfoldelse i nattetimerne, babyspark i maven og små, buttede arme buldrende i ansigtet. Parentlife.

Han sover i sin egen seng, klods op ad mig. Han bliver puttet i vores dobbeltseng ved syvtiden, sutten i munden og en lille hånd på mit bryst. Når Mads og jeg går i seng, ligger vi som regel og kigger på ham, taler lavt til hinanden og observerer det lille menneske, vores menneske, i et kvarters tid, inden vi løfter ham over i sin egen seng. Det er det fineste lille kvarter, den fineste måde, at afslutte en dag på. Taknemmelighed, surrealisme, “tænk, at vi er så heldige…”, det fineste.

Engang imellem, ligesom i nat, blev kan ked af det ved tretiden og puttede videre i mine arme, hvor han trygt sov videre. Jeg kunne garanteret godt slippe afsted med blot give ham sutten et par gange, ae på kinden og afvente et par trillende tårer, men jeg nyder at kunne give ham den tryghed, at sove tæt de nætter, han vågner.


Efter leg på trægulvet [dette er i øvrigt en favorit i øjeblikket], en skål lun havregrød til deling, af grovvalsede gryn, med kold smørklat, et par stærke espressoshots, vand i ansigtet og påklædning af både lille og undertegnede, hvilket tager tid når man ynder ikke at skynde sig, spadserede vi afsted med morgensol i panden, frisk vind i kinderne og mærkede København vågne langsomt langs søerne på vej mod Vesterport station. Forårsstemning, kærkomment.

c28f48db-4a74-482a-87ea-517126cc3706

44955b86-6405-4afc-b9bb-06c5cd5473fb Forårstilføjelser til babygarderoben // Skjorte HER Bloomers HER 

Ved nitiden mødte vi min far i hoveddøren til mit barndomshjem, hvor resten af dagen er blevet tilbragt. Jeg har fordybet mig i det bachelorprojekt, jeg på en og samme tid, absolut ikke kan overskue, og på den anden side, brænder for at komme videre med.

Jeg har ændret problemstilling af flere omgange, været fortvivlet, frustreret, opgivende. Men i dag, lige i dag, var det okay. Ikke fordi jeg er nået længere eller er sikker på, at jeg er på rette spor, absolut ikke, men fordi jeg har accepteret, at det går, som det går. I hvertfald i dag. I hverfald lige nu.

Desuden har jeg skrevet en ansøgning til den specifikke afdeling, jeg brænder for at arbejde på, og det rykkede et eller andet i mig. At få mine ord, mine ambitioner og mine personlige karrieremål nedskrevet og fremtryllet sort på hvidt i et Word dokument, gav mig en følelse af, at have valgt rigtigt. Ikke mindst en følelse af, at et bachelorprojekt ikke er alfa omega.

9f566e03-2693-44a6-a992-fc430d127e55 Synet der mødte mig tidligere i dag, da jeg begav mig ned fra kontoret på førstesalen, min far og min søn.

Dette var en kort beretning om alting, og ingenting, men jeg følte en trang, en lyst, til at give en uforbeholden hverdagsstatus herinde, mine tanker, dét der fylder, dét dagene flyder sammen omkring.

//

Jeg er glad. Vores søn stortrives, hvis man ser bort fra det faktum, at jeg her til aften har puttet ham til nattesøvnen med 39.9 i feber, vores parforhold er inde i en forfriskende harmonisk, nærmest nyforelsket, periode. Forårskuller, måske. Dét nyder jeg. Jeg ved, det kan skifte.

Det kan det altid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #29 PÅ EN SØNDAG