ONSDAG

I SKRIVENDE STUND #4

604faf4f-0026-4612-b7f2-7cc7b744b3a0 Morfar & Vagnus i formiddags 

// 

… Er klokken halv fem og jeg sidder placeret på mine forældres førstesal og forsøger at fordybe mig i forskningsrelaterede artikler, men koncentrationen udfordres af forårstemperaturen. Det er så varmt. Jeg klager ikke – og så alligevel en smule. Bachelorskriv og sommervejr er bare en ærgerlig kombination.

//

… Skal vi til gengæld spise aftensmad på stranden i aften. Mine forældre, min søn, min kæreste og mig. Mads er ved at kokkere på hjemmefronten og så snart han melder sin ankomst på nordkysten med køletaske og franske specialiteter, spankulerer vi alle fem afsted mod Bellevue. Hvad franske specialiteter dækker over, har jeg intet begreb om, men dette var meldingen fra familiens kulinariske overhoved.

//

… Har jeg netop bestilt disse sengesæt, som er verdens bedste, blødeste og fineste, og denne housecoat. En gave til mig selv. En gave, jeg kun må få, hvis jeg klarer mig igennem de næste to uger plus det mundtlige forsvar, og det skal jeg nok. Selvfølgelig skal jeg det.

//

… Har jeg en god dag i dag. Det er en følelsesmæssig rutsjebane, det her. I går var ad helvedes til. I dag vågnede jeg med en rolig og optimistisk mavefornemmelse. Ikke fordi, jeg er blevet klogere eller er nået videre med worddokumentet, men fordi, jeg forsøger at tænke pyt, det går, som det går. Den virker i dag. Det gjorde den ikke i går. Overhovedet ikke.

//

… Var det i øvrigt hånd-, fod og mundsyge vi, Mads og jeg, har fået. Mads’ læge konstaterede det samme som min i går, så dem stoler vi på. Mads er noget hårdere ramt af mig, faktisk decideret syg, men heldigvis i bedring.

//

… Bestilte vi sushi fra Domo Sushi på Frederiksberg i går. Det kan efterhånden ikke tælles på to hænder, hvor mange gange vi har fået leveret derfra, men jeg ville vente med en anbefaling indtil jeg var sikker. Jeg ville aldrig, aldrig bestille sushi derfra, hvis jeg blot passerede stedet på gaden, da det ikke emmer af indbydenhed, men et swipe på Wolt for længe siden er skyld i, at vi har opdaget et af de hidtil aller bedste sushisteder i København.

Det er friskt, velsmagende og virkelig, virkelig lækkert. Og koster ikke en brøkdel af vores tidligere favorit, Sticks, der er faldet gevaldigt af på den, synes vi. Tip hermed givet videre.

//

… Tænker jeg hver eneste dag på, hvor meget jeg glæder mig til vores kommende sommerferie. Vi skal bo i Port de Sóller, den fineste lille perle, på Mallorca. Elleve nætter. Vi er blevet inviteret med af mine forældre, ligesom sidste år, og det er vistnok besluttet en tradition, håber jeg. Kvalitetstid med de mennesker, jeg holder allermest af. I de aller fineste omgivelser. Vi skal bo her.

//

… Har en af mine aller bedste veninder termin om én måned, plus – minus. Bliver rørt hver eneste gang jeg tænker på det. Det er bare helt særligt når ens tætteste skal være mødre. Dels fordi, jeg ved hvad hun har i vente, men også fordi, hun bliver den bedste af slagsen. Salte tårer, igen.

//

… Er vi kastet os over anden sæson af Thirteen reasons why på Netflix. Mads er opslugt. Jeg synes den første var bedre.

//

… Er det fredag i morgen – og jeg skal have en hel dag med min søn, bare os to. Indtil Mads kommer hjem om eftermiddagen. Jeg glæder mig. Sikke et privilegium at glæde sig til, at tilbringe tid med sit barn. Alenetid. Selvom vi [… nærmest] er sammen fireogtyve timer i døgnet er disse dage, dedikeret til os, bare så vigtige.

//

… Er han stadig en hidsigprop indimellem. Temperamentet har aldrig været usynliggjort, men han er vel også sine forældres unge. To forældre, der i øvrigt begge er skorpioner, og i virkeligheden burde være et uhyre farligt match. Sidespring. Opdrager I jeres børn på ét år? Kan man opdrage dem? Jeg er meget bevidst omkring at agere anerkendende. Mads mener, at jeg er vag i nogle situationer. Jeg ved simpelthen ikke, hvor meget min søn forstår og det vanskeliggør at opdrage, for mig.

Så, er manden på trapperne!


Må I have den rareste sommereftermiddag [.. aften]

1 kommentar

  • Louise

    Årh tak skat – du er den bedste veninde 💗
    – Så dejligt at du har overskud til at updatere lidt herinde igen skat.. Det er sejt gået!👌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAG