FREDAGS FACTS #38 OG UGENTLIGT INDBLIK

JULEØNSKER TIL BARNET 2018

Kære læsere,

Efter en længere pause, fik jeg atter tid til at klikke herind igen. Til at åbne den computer, der har ligget gemt langt væk i hjørnet af vores hvide bogreol, siden hverdagen meldte sig for vores lille familie.

Hverdagen med to fuldtidsjobs – og et parttime vuggestuebarn – der har været vores i to måneder nu, og jeg har i den grad måtte erkende, at tid er en sparsom størrelse, og den vi har, bruges sammen.

Jeg håber, at jeg vil kunne finde tid til regelmæssige skriv herinde igen på et tidspunkt, men disse dage, hvor vi endnu er ved at finde os tilrette i vores respektive jobs, og på tredje måned [.. igen] er oppe et hav af gange om natten, er det ikke realistisk at prioritere solotid foran skærmen. Det giver ikke mening, for mig, på trods af, at jeg godt kan lide det.

Noget så simpelt som et brusebad kræver koordinering – og det lyder fuldstændig åndssvagt, men I være nogle, der kan nikke genkendende blandt hverdagsræs, jonglering af socialisering og konsekvente mødetider uden mulighed for flex.

Anyways, det var ikke dét, dette indlæg skulle omhandle.


Noget af det allermest efterspurgte i øjeblikket;

Juleønsker til ungerne.

Jeg har fundet mine bud på Vagn Oskars juleønsker, som I kan se på følgende kollager. Min søn knuselsker al elektronik, diverse rengøringsremedier og sin fars assorterede værktøjskasse, og ønskerne vil derfor også bære præg af, hvad min søn interesserer sig for, men jeg tænker umiddelbart, at mange af sagerne hører alderen til, så mon ikke I kan hente en smule inspiration?

Der er flere klassikere, der går igen, som vi har været så glade for, og som vi blot ønsker os i en større størrelse, heriblandt regnsættet fra Ver de Terre, hvilket rent kvalitetsmæssigt ikke fås bedre, og heldragterne fra Petit Bateau og Serendipity. De er bløde og har den fineste pasform til Vagn Oskar.

//

BARNETS JULEØNSKER 2018


1 //
Skruemaskine fra Bosch HER

2 //
Indkøbsvogn i træ HER

3 //
Værktøjskasse fra Bosch HER

4 //
Heldragt med fødder fra Serendipity HER

5 //
Maileg vintermus i pose HER

6 //
Brandstation fra Woodlii HER

7 //
Kuffertsæt med Peter Kanin HER

8 //
Lastbil med træbiler HER

9 //
Heldragt i uld fra Joha HER


1 //
Sengesæt i Libertyprint HER

2 //
Bluse fra Caramel HER

3 //
Leggings fra Caramel HER

4 //
Nattøj fra Petit Bateau HER

5 //
Strømpebukser fra Serendipity HER

6 //
Legemad i træ HER

7 //
Doktorsæt HER

8 //
Uldkyse fra FUB HER

9 //
Rengøringssæt HER


1 //
Overgangsjakke fra Søstjernen HER

2 //
Trehjulet cykel HER

3 //
Maileg mus i æske – storebror HER

4 //
Regnsæt fra Ver de Terre HER

5 //
Heldragt fra Petit Bateau HER

6 //
Testel i træ HER

7 //
Økologisk modellervoks HER

8 //
Motorsav i træ HER

9 //
Cardigan i merinould HER

Jeg har endnu ikke købt en eneste julegave, og det sker ærligt talt heller ikke foreløbig. Jeg er mere typen, der ordner samtlige køb ugen op til juleaften, men måske man alligevel burde tjekke diverse webshops til Black Friday? Gør I det? Har I købt julegaver? Jeg har aldrig hverken interesseret mig for- eller købt noget til Black Friday. Det er ligesom med lagersalg etc. Alt for stressende, alt for mange mennesker samlet på et sted, kaos og stikkende albuer. Jeg undgår det bevidst. Til gengæld kan jeg godt se det smarte, hvis man har udset sig noget specifikt, hvor der er kroner at spare. Har I det?

Hvad ønsker jeres unger sig til jul?


Ha’ den aller fineste tirsdag, rigtig glædelig november,
og tak fordi du [.. stadig] læser med herinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #38 OG UGENTLIGT INDBLIK