JULEØNSKELISTEN

18 EKSTRA JULEØNSKER // OG SMÅ ORD

18 fine fund til ønskelisten
Et opdateret supplement til JULEØNSKELISTEN

//

Kæreste jer,

Rigtig glædelig december. Omend en smule forsinket, men sådan er det når hverdagen ruller og den dér alenetid foran skærmen er ikke-eksisterende.

Jeg er ved at formulere et skriv omkring vores hverdag herhjemme, vores lifehacks i hverdagen med to fuldtidsjobs og deltidshjemmepasning af ham på tyve måneder, hvordan vi får kabalen til at gå op – generelt hvordan vores liv har udformet sig – og stadig gør det – siden jeg startede på afdelingen i september.

Jeg håber, at finde tid og rum til flere hverdagsindlæg i år 2019. Flere personlige, umiddelbare skriv. Det må være en slags nytårsforsæt. Det er de indlæg, jeg kan se, vækker allerstørst interesse hos jer, og det synes jeg er hyggeligt.

Så hyggeligt, at I gider læse med.

Tak for det, virkelig.


Men for nu. Atten nye tilføjelser til juleønskelisten.

Fordi min Ønskesky (App) altid er in progress, nye fund tilføjes, andre slettes igen. Hvidvinsglassene fra Holmegaard er eksempelvis nyligt tilføjet fordi vi har smadret fire styks i november, og der skal være tolv af hver. Ordenssans og rene linjer, I ved. Tolv af hver. Ikke otte.

I tiden virker det en smule “ulovligt”, eller nok nærmere usmageligt, at proklamere forbrug og dele ønskelister, uden alverdens bæredygtige tiltag, genbrugslinks og hjemmelavede hyttesko, og jeg synes oprigtigt, at det er fuldkommen fantastisk med det øgede fokus på vores klode, det er nødvendigt med det øgede fokus, og det er på tide, men små tiltag gør også i det store billede, eksempelvis klarkludene fra fine Aiayu, der ikke blot smides i skraldespanden som de trefarvede i plastik, eller vores ønske [.. OK, mest mit] om et mere plantebaseret 2019. Pointen er, at man godt kan være materialistisk forbruger [den del ligger jeg slet ikke skjul på], minimalist i smag og samtidig have omtanke for vores miljø. Balance. Man behøver ikke at gå all in. Og jeg kan faktisk godt lide, at lave ønskelister. Et visuelt overblik.

//1 //
Karklude fra Aiayu HER

2 //
Halskæde “Omamori Flower” i guld fra Polar Jewelry HER

3 //
Kashmir sweater fra H&M HER

4 //
Favorit håndcreme “Resurrection” fra Aesop HER

5 //
“VEGETAR” af Ditte Ingemann HER

6 //
Sneakers Y3 HER

7 //
Urtepotte fra HAY HER

8 //
Skjorte med broderi anglaise fra H&M HER 

9 //
Øreringe “Chrysanthemum” i guld fra Polar Jewelry HER


1 //
Tehætte fra Aiayu HER

2 //
Bodycleanser “Coriander Seed” til badet fra Aesop HER

3 //
Hvidvinsglas “Cabernet” fra Holmegaard HER

4 //
Bodybalm “Resolute” fra Aesop HER

5 //
Øreringe “Hanging fan” i guld fra Polar Jewelry HER

6 //
Kashmir bluse fra Karin Winther HER

7 //
T-shirt fra Anine Bing HER

8 //
Lang hverdagsskjorte fra H&M HER 

9 //
“PLANTEMAD” af Mia Gardum HER

//

Må du have den aller fineste decemberweekend


NB. For god ordens skyld er disse indlæg ikke sponsorerede. Der står “reklamelinks” ved de produkter, hvis firma Bloggersdelight har affiliateaftaler med. Det er * der automatisk tilføjes mit link. Jeg bliver ikke betalt for indlæggene, men får en minimal procentdel [.. som i, minimal] når I køber et produkt gennem min platform. Min platform, som hverken er, har været eller skal blive drevet af indtjening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEØNSKELISTEN