2019

FINE FAVORITTER TIL BABYPIGE- OG DRENG

Kære læsere,

Dette indlæg er dedikeret som inspiration til babyernes garderobe. På trods af, at jeg hverken er gravid eller skal være det i den nærmeste fremtid, investerer jeg løbende i fine sager til en kommende to’er baby, fordi det er noget så hyggeligt, og fordi, de bedste fund er de jeg gør, når ikke jeg bevidst søger dem. Synes generelt aldrig jeg finder noget når jeg er på specifikt udkig, og da jeg helst shopper i fysiske butikker fremfor webshops, kan de impulsive småkøb [.. til en baby, der ikke engang er på tegnebrættet endnu.. ] på en eller anden måde bedre retfærdiggøres ;)


TANKER OM EN TO’ER

Hver gang jeg har haft afholdt en af de efterhånden temmelig klassiske spørgerunder på Instagram, er der blevet spurgt ind til, hvornår vi ønsker en lillebror eller lillesøster til Vagn Oskar. Han bliver snart to år, og da vi ikke ønsker alt for stor aldersforskel, er det klart, at vi gør os mange overvejelser på det punkt.

Men. Jeg kan mærke, at jeg stadig gerne vil nyde Vagn Oskar alene, nyde stadig at kunne give ham al min opmærksomhed, al min kærlighed og ubetingede nærvær inden en søskende naturligvis vil snuppe halvdelen [.. og stensikkert mere til i starten], og dét er jeg ikke klar til. Ikke endnu. Det skal nok komme.


MINE FAVORITTER TIL BABY

1 //
Skjorte med krave fra Belle Enfant HER  

2 //
Skjorte i Liberty blomsterprint fra Bonpoint HER

3 //
Ankelstrømper med blondekant fra Bonpoint HER

4 //
Sæt i lyserød fra Bonpoint HER

5 //
Leggings fra Bonpoint HER

6 //
Cardigan med bindebånd fra Belle Enfant HER

7 //
Cardigan i kashmir fra ZARA Home HER

8 //
Cardigan med små knapper fra Bonpoint HER

9 //
Leggings fra Belle Enfant HER

1 //
Bluse i uld & silke fra Selana HER

2 //
Romper med blomsterprint fra ZARA Home HER

3 //
Skjorte med broderi fra ZARA HER

4 //
Skjorte med krave fra Belle Enfant HER

5 //
Lyserød skjorte i Liberty blomsterprint fra Bonpoint HER

6 //
Lyserød romper i kashmir fra ZARA Home HER

7 //
Bodystocking med krave fra ZARA HER

8 //
Skjorte med blonder & broderi fra Bonpoint HER

9 //
Langærmet romper fra ZARA Home HER

1 //
Sparkedragt med ble-lukning fra BONTON HER

2 //
Bomuldssæt fra Bonpoint HER

3 //
Heldragt i kashmir fra ZARA Home HER

4 //
Cardigan fra Bonpoint HER

5 //
Cardigan med bindebånd fra Belle Enfant HER

6 //
Bluse i merinould fra Selana HER

7 //
Lyseblå skjorte fra Bonpoint HER

8 //
Sæt i merinould fra ZARA HER

9 //
Leggings fra Belle Enfant HER

1 //
Heldragt i merinould fra ZARA HER

2 //
Cardigan i uld med bindebånd fra Lana Care HER 

3 //
Sæt i merinould fra ZARA HER

4 //
Lyseblå ankelstrømper fra Bonpoint HER

5 //
Cardigan med bindebånd fra Belle Enfant HER

6 //
Cardigan med knapper fra Bonpoint HER

7 //
Lyseblå heldragt med krave fra Bonpoint HER

8 //
Bomuldssæt fra Bonpoint HER

9 //
Leggings fra Belle Enfant HER

Må I have den fineste tirsdag //


Selv ligger jeg syg for anden gang i år, og venter på en lægetid klokken tolv. Vi har været ekstremt hårdt ramte på sygdomsfronten siden Vagn Oskar startede i vuggestue, og det er hårdt for alle parter. Hvis ikke det er den ene, så er det den anden, og så den tredje, og det trækker tænder ud, mildest talt.

Min samvittighed overfor min arbejdsplads knager i takt med et dunkende hoved, febervarm pande og forkølelse i både ører, hals og luftveje. Man kan ikke gøre for det, det ved jeg godt, men det afhjælper desværre ikke samvittigheden.

Må jeres dag blive bedre end min hidtil her på matriklen, under dynen, med honningte, Panodil og et eller andet ligegyldigt TV-program, jeg ikke engang orker at se.

1 kommentar

  • Maja

    Du formår altid at finde det fineste tøj. Det er enormt inspirerende, med blogindlæg, som dette. Desværre har jeg ingen baby længere, så jeg håber der vil komme et indlæg i løbet af foråret med inspiration til de små drenge.
    Det er dejligt du er tilbage, du gør det rigtig godt, og jeg nyder at følge med- både på Instagram- men specielt også herinde!
    Rigtig god bedring 💙

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2019