FREDAGS FACTS #39 PÅ EN LØRDAG

FØDSELSDAGSØNSKER TIL MIN TO ÅRIGE

Kære læsere,

På opfordring fra jer kommer her et indlæg med inspiration til fødselsdagsgaver til en toårig.

Det er de ønsker, der er på vores egen ønskeliste, og de bærer selvfølgelig præg af, at jeg er mor til en lille dreng, men jeg synes faktisk, at særligt favoritterne på den første kollage, sagtens kan overføres til pigerne også. Skift den blålige tone ud med en rosa nuance, så er der pigeønsker.

Hvis jeg havde en datter ville jeg tilføje alverdens sager fra Maileg universet, en dukke- og dukkeudstyr, et fint dukkehus med små figurer og smørbløde pudderfarvede kashmircardigans.


FØDSELSDAGSØNSKER 2 ÅR

//


// 1
Hårbørste fra Mason Pearson HER

//2
Guitar [Ukulele] HER

//3
Metalbil HER

//4
Fiskespil med magneter HER

//5
Cykel fra Trybike HER

//6
Sæt fra Summer and Storm HER

//7
Abe fra Jellycat HER

//8
BKR vandflaske HER

//9
Malebog HER


// 1
Indkøbsvogn i træ HER

//2
Forskellige dyr fra Schleich HER

//3
Værktøjsbænk HER

//4
Kasseapparat i træ HER

//5
Skjorte fra Bonpoint HER

//6
Hund i taske HER

//7
Røremaskine HER

//8
Div. biler i træ HER

//9
Elektrisk bil HER

I år har vi besluttet, at holde en helt lowkey fødselsdag for Vagn Oskar. Han har fødselsdag den 2. april, som falder på en tirsdag, og jeg har taget fri, så vi har hele dagen sammen. Jeg vil bestræbe at holde fri hvert eneste år på mine børns fødselsdag, såvel som på min egen. Det er der, for mig, noget ganske særligt over.

Planen er, at vi vækker vores lille, fine fødselsdagsbarn med helt traditionel fødselsdagssang & flag, spiser morgenmad sammen alle tre i vores bløde nattøj ved et opdækket fødselsdagsbord og åbner gaver mellem kanelsnegle, kaffe og lunt bagværk. Når Mads tager på arbejde, pakker vi barnevognen sammen og tager i Zoologisk have med min farmor. Vagn Oskar elsker dyr, og sidst vi var i Zoo var det et megahit. Jeg forestiller mig i hvertfald, at det var det han selv ville vælge, hvis han kunne.

Om aftenen har vi inviteret vores forældre og søskende til uformel aftenmad og lagkage. Ikke nogen stor fødselsdagsfest som forrige år, men en aften med Vagn Oskars tætteste favoritter. Vi ville gerne have inviteret alle vores venner, tilhørende unger og vores store familier på kryds og tværs til en stor børnefødselsdag, men det må blive en havefest når vi er flyttet. Overskuddet og rammerne er der ganske enkelt ikke for tiden, hvor vores lejlighed er tætpakket af flyttekasser og børnerod, helt forventeligt. Hver ting til sin tid.

Af Mads og mig får Vagn Oskar denne stribede pyjamas fra COS, trælegemad til køkkenet, hårbørsten fra Mason Pearson [fordi min egen af slagsen er den eneste, der kan udrede hans uglede lokker] og den elektriske bil på kollage to. Den er på sin vis ret så skrækkelig, og jeg havde ikke forestillet mig at mit barn skulle have sådan et visuelt monster, men han knuselsker biler og jeg ved, han bliver ellevild med den, så der må mit æstetiske øje vige for en stund. Den bliver udelukkende til udendørs brug, og jeg glæder mig til at observere min søn suse frem og tilbage langs fliserne på vores terasse eller rundt blandt græsstråene i haven.


To år. Jeg begriber det virkelig ikke. Tiden skøjter afsted.

Men, hvor jeg dog bare elsker at være mor til en toårig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FACTS #39 PÅ EN LØRDAG